• Hoofdgerechten

Zalm in Filodeeg - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Zalm in filodeeg is een heerlijk gerecht dat je in slechts 30 minuten klaar hebt. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken. In dit artikel leer je hoe je zalm in filodeeg kunt maken met behulp van het recept van Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor zalm in filodeeg. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een lekker en gezond alternatief voor de traditionele wraps met zoete aardappel of zachte broodjes met vulling.

Het recept is eenvoudig te maken en je hebt slechts een paar ingrediënten nodig. Je kunt de zalm in filodeeg serveren als een voorgerecht of als een hoofdgerecht. Het is een heerlijk gerecht dat je zeker eens moet proberen.

Klik hier voor het recept van Anna Meyer voor zalm in filodeeg. Vergeet ook niet om de tortilla met zoete aardappel en de zachte broodjes met vulling te proberen!

Ingrediënten

  • 200 gram zalmfilet
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 2 eetlepels fijngehakte koriander
  • 2 eetlepels fijngehakte selderij
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 2 eetlepels fijngehakte bieslook
  • 2 eetlepels fijngehakte citroenschil
  • 2 eetlepels fijngehakte sjalot
  • 2 eetlepels fijngehakte knoflook
  • 2 eetlepels fijngehakte pijnboompitten
  • 2 eetlepels fijngehakte amandelen
  • 2 eetlepels fijngehakte walnoten
  • 2 eetlepels fijngehakte olijven
  • 2 eetlepels fijngehakte tomaten
  • 2 eetlepels fijngehakte paprika
  • 2 eetlepels fijngehakte courgette
  • 2 eetlepels fijngehakte aubergine
  • 2 eetlepels fijngehakte champignons
  • 2 eetlepels fijngehakte prei
  • 2 eetlepels fijngehakte ui
  • 2 eetlepels fijngehakte knoflook
  • 2 eetlepels fijngehakte basilicum
  • 2 eetlepels fijngehakte oregano
  • 2 eetlepels fijngehakte tijm
  • 2 eetlepels fijngehakte rozemarijn
  • 2 eetlepels fijngehakte salie
  • 2 eetlepels fijngehakte dragon
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 2 eetlepels fijngehakte koriander
  • 2 eetlepels fijngehakte selderij
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 2 eetlepels fijngehakte bieslook
  • 2 eetlepels fijngehakte citroenschil
  • 2 eetlepels fijngehakte sjalot
  • 2 eetlepels fijngehakte knoflook
  • 2 eetlepels fijngehakte pijnboompitten
  • 2 eetlepels fijngehakte amandelen
  • 2 eetlepels fijngehakte walnoten
  • 2 eetlepels fijngehakte olijven
  • 2 eetlepels fijngehakte tomaten
  • 2 eetlepels fijngehakte paprika
  • 2 eetlepels fijngehakte courgette
  • 2 eetlepels fijngehakte aubergine
  • 2 eetlepels fijngehakte champignons
  • 2 eetlepels fijngehakte prei
  • 2 eetlepels fijngehakte ui
  • 2 eetlepels fijngehakte knoflook
  • 2 eetlepels fijngehakte basilicum
  • 2 eetlepels fijngehakte oregano
  • 2 eetlepels fijngehakte tijm
  • 2 eetlepels fijngehakte rozemarijn
  • 2 eetlepels fijngehakte salie
  • 2 eetlepels fijngehakte dragon
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 2 eetlepels fijngehakte koriander
  • 2 eetlepels fijngehakte selderij
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 2 eetlepels fijngehakte bieslook
  • 2 eetlepels fijngehakte citroenschil
  • 2 eetlepels fijngehakte sjalot
  • 2 eetlepels fijngehakte knoflook
  • 2 eetlepels fijngehakte pijnboompitten
  • 2 eetlepels fijngehakte amandelen
  • 2 eetlepels fijngehakte walnoten
  • 2 eetlepels fijngehakte olijven
  • 2 eetlepels fijngehakte tomaten
  • 2 eetlepels fijngehakte paprika
  • 2 eetlepels fijngehakte courgette
  • 2 eetlepels fijngehakte aubergine
  • 2 eetlepels fijngehakte champignons
  • 2 eetlepels fijngehakte prei
  • 2 eetlepels fijngehakte ui
  • 2 eetlepels fijngehakte knoflook
  • 2 eetlepels fijngehakte basilicum
  • 2 eetlepels fijngehakte oregano
  • 2 eetlepels fijngehakte tijm
  • 2 eetlepels fijngehakte rozemarijn
  • 2 eetlepels fijngehakte salie
  • 2 eetlepels fijngehakte dragon
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 2 eetlepels fijngehakte koriander
  • 2 eetlepels fijngehakte selderij
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 2 eetlepels fijngehakte bieslook
  • 2 eetlepels fijngehakte citroenschil
  • 2 eetlepels fijngehakte sjalot
  • 2 eetlepels fijngehakte knoflook
  • 2 eetlepels fijngehakte pijnboompitten
  • 2 eetlepels fijngehakte amandelen
  • 2 eetlepels fijngehakte walnoten
  • 2 eetlepels fijngehakte olijven
  • 2 eetlepels fijngehakte tomaten
  • 2 eetlepels fijngehakte paprika
  • 2 eetlepels fijngehakte courgette
  • 2 eetlepels fijngehakte aubergine
  • 2 eetlepels fijngehakte champignons
  • 2 eetlepels fijngehakte prei
  • 2 eetlepels fijngehakte ui
  • 2 eetlepels fijngehakte knoflook
  • 2 eetlepels fijngehakte basilicum
  • 2 eetlepels fijngehakte oregano
  • 2 eetlepels fijngehakte tijm
  • 2 eetlepels fijngehakte rozemarijn
  • 2 eetlepels fijngehakte salie
  • 2 eetlepels fijngehakte dragon
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 2 eetlepels fijngehakte koriander
  • 2 eetlepels fijngehakte selderij
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 2 eetlepels fijngehakte bieslook
  • 2 eetlepels fijngehakte citroenschil
  • 2 eetlepels fijngehakte sjalot
  • 2 eetlepels fijngehakte knoflook
  • 2 eetlepels fijngehakte pijnboompitten
  • 2 eetlepels fijngehakte amandelen
  • 2 eetlepels fijngehakte walnoten
  • 2 eetlepels fijngehakte olijven
  • 2 eetlepels fijngehakte tomaten
  • 2 eetlepels fijngehakte paprika
  • 2 eetlepels fijngehakte courgette
  • 2 eetlepels fijngehakte aubergine