Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren los met wat zout en peper. Verkruimel de feta en hak de walnoten grof. Voeg de feta en walnoten toe aan het eimengsel en roer goed door. Verhit de olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel erin. Bak de omeletrolletjes aan beide kanten goudbruin. Leg de omeletrolletjes op een bakplaat en zet ze 10 minuten in de oven. Serveer de omeletrolletjes met wat extra olijfolie en wat vers gemalen peper.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de chocolade au bain-marie. Voeg de noten, het gedroogde fruit, de kokosrasp en de zaden toe aan de gesmolten chocolade. Roer alles goed door elkaar.
De kooktijd voor deze appel en peer chips is 10-15 minuten.
Met dit recept van Anna Meyer voor speculaas bananenbrood met amandelen kun je een heerlijk gerecht maken dat je in slechts 45 minuten klaar hebt. Het is een eenvoudig te maken gerecht dat je voor elke gelegenheid kunt maken. Probeer het vandaag nog!
Giet de kikkererwten in een zeef en spoel ze af met koud water. Laat de kikkererwten uitlekken en zet ze daarna opzij.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verkruimel de Oreo koekjes en verdeel de kruimels over de bakplaat. Bak de kruimels in de oven gedurende 10 minuten. Laat de kruimels afkoelen.
De kooktijd voor deze pindakaaswafels is 15 minuten.
Verwarm de oven voor op 350 graden. Meng de bloem, bakpoeder, zout en suiker in een kom. Voeg de melk, eieren, boter en vanille-extract toe en meng tot een glad beslag. Voeg de chocolade-chips toe en meng goed.