• Tussendoortjes

Omeletrolletjes met feta en walnoten - recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Omeletrolletjes met feta en walnoten zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat binnen een half uur klaar is. Het is een lekker en gezond alternatief voor een klassieke omelet. De feta en walnoten geven het gerecht een heerlijke smaak. Dit recept is bedacht door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer.

Omeletrolletjes met feta en walnoten

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 100 g feta
  • 50 g walnoten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren los met wat zout en peper. Verkruimel de feta en hak de walnoten grof. Voeg de feta en walnoten toe aan het eimengsel en roer goed door. Verhit de olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel erin. Bak de omeletrolletjes aan beide kanten goudbruin. Leg de omeletrolletjes op een bakplaat en zet ze 10 minuten in de oven. Serveer de omeletrolletjes met wat extra olijfolie en wat vers gemalen peper.

Bewaren via Pinterest Omeletrolletjes met feta en walnoten

Tips

  • Vervang de feta en walnoten door andere ingrediënten naar keuze, zoals geraspte kaas, ham, ui, paprika of champignons.
  • Voeg wat kruiden toe aan het eimengsel, zoals tijm, oregano of basilicum.
  • Gebruik een kleine koekenpan om kleine omeletrolletjes te maken.

Met dit recept van Anna Meyer kun je binnen een half uur een heerlijk gerecht op tafel zetten. Probeer het eens en geniet van de smaak van de omeletrolletjes met feta en walnoten!

Bronnen

  • Anna Meyer - Omeletrolletjes met feta en walnoten
  • AH - Omeletrolletjes met feta en walnoten