• Hoofdgerechten

Naanpizza met Garam Masala Gehakt - Een heerlijke Indiase maaltijd

Ingrediëntcalculator

Indiase maaltijden zijn een geweldige manier om je smaakpapillen te verrassen. Probeer deze heerlijke naanpizza met garam masala gehakt, volg de stap-voor-stap instructies van chef Anna Meyer en geniet van deze smaakvolle maaltijd.

Naanpizza met Garam Masala gehakt

Ingrediënten

  • 2 naanbroden
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 theelepel garam masala
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 theelepel chili poeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 200 gram gehakt
  • 1/2 kopje tomatensaus
  • 1/2 kopje geraspte kaas
  • 1/4 kopje koriander, fijngehakt

Instructies

Stap 1: Bereid het gehakt

Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg het gehakt toe en bak tot het gaar is. Voeg de garam masala, komijnpoeder, kurkuma, chili poeder en zout toe en bak nog een paar minuten.

Stap 2: Bereid de naanpizza

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de naanbroden op een bakplaat en bestrijk ze met tomatensaus. Verdeel het gehaktmengsel over de naanbroden en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de naanpizza's in de oven gedurende 10-15 minuten, of tot de kaas gesmolten is en de randen van de naanbroden goudbruin zijn.

Naanpizza met Garam Masala Gehakt is een heerlijke Indiase maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekkere combinatie van kruiden, groenten en gehakt op een naanbrood. Je kunt de pizza ook variëren met andere ingrediënten zoals kaas, uien, paprika of champignons. Probeer het eens en je zult versteld staan van de smaak!

Wil je meer Indiase gerechten maken? Probeer dan ook eens recept met cherry tomaatjes of witlof op de bbq . Geniet van de heerlijke smaken uit India!

Stap 3: Serveer de naanpizza

Haal de naanpizza's uit de oven en bestrooi met de fijngehakte koriander. Serveer de naanpizza's warm met een salade of andere bijgerechten.

Tips

  • Voor een vegetarische versie, vervang het gehakt door gebakken groenten zoals paprika, aubergine of courgette.
  • Voor een extra pittige smaak, voeg wat extra chili poeder toe.
  • Voor een extra romige smaak, voeg wat crème fraîche toe aan het gehaktmengsel.

CookTime

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten

Conclusie

Naanpizza met garam masala gehakt is een heerlijke Indiase maaltijd die gemakkelijk te maken is. Volg de stap-voor-stap instructies van chef Anna Meyer en geniet van deze smaakvolle maaltijd. Probeer ook andere Indiase gerechten zoals boter kip of groentecurry .

Geschreven door: Anna Meyer