• Nagerechten

Kersen Crumble Recept - Maak het met Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Kersen crumble is een heerlijk dessert met een knapperige korst en een zoete kersenvulling. Het is een eenvoudig dessert om te maken en het is een geweldige manier om de zomer te vieren. Volg het recept van Anna Meyer en maak de heerlijke Kersen Crumble.

Kersen crumble

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 100 gram suiker
  • 100 gram boter
  • 500 gram kersen
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel kaneel

Instructies

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker en boter in een kom tot een kruimelig mengsel. Voeg de kersen toe en meng goed. Voeg de suiker en kaneel toe en meng goed. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak gedurende 25-30 minuten. Laat afkoelen en serveer.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Kersen Crumble. Met deze simpele ingrediënten maak je een heerlijke crumble die je helemaal zelf kunt maken. Je hebt nodig: kersen, suiker, bloem, boter, kaneel en een snufje zout. Begin met het verwarmen van de oven op 180 graden. Meng de kersen met de suiker, kaneel en een snufje zout. Voeg de bloem toe en meng het geheel. Voeg de boter toe en kneed het tot een kruimelig deeg. Verdeel het deeg over een ovenschaal en bak het in de oven gedurende 25 minuten. Serveer de Kersen Crumble met bananen pannenkoeken zelfrijzend bakmeel of kip sperziebonen champignons koolhydraatarm .

Tips van Anna Meyer

  • Gebruik vers fruit voor de beste smaak.
  • Voeg wat extra suiker toe als je van zoet houdt.
  • Voeg wat extra kaneel toe als je van kaneel houdt.
  • Gebruik kokosolie in plaats van boter voor een veganistisch recept.

Conclusie

Kersen crumble is een heerlijk en eenvoudig dessert om te maken. Volg het recept van Anna Meyer en maak de heerlijke Kersen Crumble. Voeg wat extra suiker en kaneel toe als je van zoet en kaneel houdt. Gebruik kokosolie in plaats van boter voor een veganistisch recept. Geniet van je Kersen Crumble!

kersen crumble

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over haar recepten, bezoek haar website.