• Hapjes en snacks

Blini met geitenkaas - recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Blini met geitenkaas is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een snelle lunch of een gezellige avondmaaltijd. Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok, deelt haar recept voor blini met geitenkaas met ons.

Blini met geitenkaas

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 2 eieren
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 theelepel zout
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 200 ml melk
  • 200 gram geitenkaas

Bereidingswijze

Meng de bloem, bakpoeder, zout en suiker in een kom. Voeg de eieren, olijfolie en melk toe en mix het tot een glad beslag. Laat het beslag 10 minuten staan. Verwarm een koekenpan en voeg een klein beetje olie toe. Bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Verdeel de geitenkaas over de blini's en serveer.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor blini met geitenkaas. Deze kleine pannenkoekjes zijn een perfecte snack of voorgerecht. Ze zijn gemakkelijk te maken en smaken heerlijk met een beetje geitenkaas en een beetje honing. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke blini's!

Als je op zoek bent naar meer lekkere recepten, probeer dan eens de gerookte kipcocktail met mango of de gevulde avocado met zalm .

Kooktijd

Het duurt ongeveer 20 minuten om deze blini's met geitenkaas klaar te maken.

blini-met-geitenkaas

Kooktips

  • Gebruik een goede kwaliteit geitenkaas voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra olijfolie toe aan de koekenpan als je de blini's aan het bakken bent.
  • Je kunt de blini's ook met andere ingrediënten serveren, zoals ham, kaas of groenten.

Probeer dit heerlijke recept van Anna Meyer voor blini met geitenkaas. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Vergeet niet om een goede kwaliteit geitenkaas te gebruiken voor het beste resultaat. Veel plezier met koken!