• Hapjes en snacks

Mini Hamburgers met Truffelmayonaise - Een heerlijk recept

Ingrediëntcalculator

Deze mini hamburgers met truffelmayonaise zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Deze hamburgers zijn perfect als snack of als hoofdgerecht. De truffelmayonaise geeft de hamburgers een extra smaak en maakt ze heerlijk. Dit recept is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer.

Mini hamburgers met truffelmayonaise

Ingrediënten

  • 500 gram rundergehakt
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel truffelolie
  • 1 eetlepel truffelmayonaise
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 4 plakjes kaas
  • 4 plakjes tomaat
  • 4 plakjes augurk
  • 4 blaadjes sla

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng in een kom het gehakt, de eieren, het paneermeel, de peterselie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Kneed het gehaktmengsel goed door elkaar. Maak met je handen 8 kleine hamburgers van het gehaktmengsel. Verhit de olijfolie en truffelolie in een koekenpan en bak de hamburgers aan beide kanten goudbruin. Leg de hamburgers op een bakplaat en zet ze 10 minuten in de oven.

Verwarm de hamburgerbroodjes in de oven. Beleg de broodjes met de hamburgers, kaas, tomaat, augurk en sla. Bestrijk de bovenkant van de broodjes met truffelmayonaise. Serveer de mini hamburgers met truffelmayonaise direct.

Mini hamburgers met truffelmayonaise zijn een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Deze mini hamburgers zijn gemaakt met een heerlijke truffelmayonaise, wat een heerlijke smaak geeft. Deze mini hamburgers zijn perfect als snack of als voorgerecht. Je kunt deze mini hamburgers ook maken met andere ingrediënten zoals kaas, bacon of gebakken uien. Probeer het eens en geniet van de heerlijke smaak!

Wil je meer weten over gezonde snacks? Kijk dan eens naar de calorieën broodje bapao kip of de zelf gebakken koekjes bewaren . Zo kun je genieten van gezonde snacks zonder je schuldig te voelen!

Kooktijd

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten

Tips

  • Gebruik voor de hamburgers goed vers gehakt.
  • Vervang de truffelolie door olijfolie als je geen truffelolie hebt.
  • Vervang de truffelmayonaise door klassieke mayonaise als je geen truffelmayonaise hebt.

Conclusie

Deze mini hamburgers met truffelmayonaise zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. De truffelmayonaise geeft de hamburgers een extra smaak en maakt ze heerlijk. Probeer deze mini hamburgers met truffelmayonaise vandaag nog!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over koken en recepten, bezoek Anna Meyer's website of Kookboeken.nl .