• Other

Dadel Paashaasjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Paas is een tijd van vreugde en verwachting. En wat is er beter dan een heerlijk gerecht om deze speciale dag te vieren? Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok, heeft een heerlijk recept voor Dadel Paashaasjes. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten. Lees hieronder hoe je deze heerlijke Paashaasjes kunt maken.

Dadel paashaasjes

Ingrediënten

  • 200 gram dadelstroop
  • 200 gram gemalen amandelen
  • 2 eetlepels kaneel
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • 2 eetlepels gesmolten boter
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels sesamzaad
  • 2 eetlepels gesmolten chocolade

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de dadelstroop, gemalen amandelen, kaneel, geraspte kokos, gesmolten boter, honing, sesamzaad en gesmolten chocolade in een kom. Roer alles goed door elkaar. Maak vervolgens kleine balletjes van het mengsel en leg deze op een bakplaat. Bak de paashaasjes in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de paashaasjes afkoelen voordat je ze serveert.

Kooktips

  • Je kunt de paashaasjes ook in de koelkast bewaren. Ze blijven tot wel een week goed.
  • Je kunt de paashaasjes ook versieren met gesmolten chocolade of kleine suikerparels.
  • Je kunt de paashaasjes ook serveren met een lekkere karamel saus.

CookTime

Het duurt ongeveer 15-20 minuten om de paashaasjes te bakken.

Dadel Paashaasjes van Anna Meyer is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Het is een leuk en gezond alternatief voor de traditionele paashaasjes. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Je hebt dadelpasta, kokosolie, kaneel en honing nodig. Het is een leuk idee om de paashaasjes te serveren met chipolata worstjes in de oven of een appeltaart recept zonder ei . Deze paashaasjes zijn een leuke toevoeging aan je paasmenu!

Conclusie

Dadel Paashaasjes zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke paashaasjes. Vergeet niet om de paashaasjes te versieren met gesmolten chocolade of kleine suikerparels. Veel plezier met het maken van deze heerlijke paashaasjes!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer.