• Hapjes en snacks

Bladerdeeg hapjes met ham en kaas - recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Deze heerlijke bladerdeeg hapjes met ham en kaas zijn een eenvoudig en lekker recept dat iedereen kan maken. Deze hapjes zijn perfect als snack of als bijgerecht. Chef Anna Meyer deelt haar recept met ons, zodat we deze heerlijke hapjes thuis kunnen maken.

Bladerdeeg hapjes met ham en kaas

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 100 gram gerookte ham
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 ei
  • 2 eetlepels melk

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in vierkanten. Leg de vierkanten op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg op elk vierkant een plakje ham en een plakje kaas. Vouw de vierkanten dubbel en druk de randen goed aan. Klop het ei met de melk en bestrijk de hapjes hiermee. Bak de hapjes in de oven gedurende 15-20 minuten, totdat ze goudbruin zijn.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor bladerdeeg hapjes met ham en kaas. Deze hapjes zijn eenvoudig te maken en zijn een perfecte snack voor een feestje. De ingrediënten zijn eenvoudig te vinden en het recept is eenvoudig te volgen. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke hapjes!

Als je op zoek bent naar een ander lekker recept, dan kun je ook eens kijken naar kogelbiefstuk op de bbq of bloemkool bakken hoe lang . Geniet van deze heerlijke gerechten!

Tips van Anna Meyer

  • Gebruik gerookte ham voor een extra smaakvolle hapje.
  • Vervang de geraspte kaas door geraspte geitenkaas voor een andere smaak.
  • Voeg wat kruiden toe aan het ei-melkmengsel voor extra smaak.

Conclusie

Deze heerlijke bladerdeeg hapjes met ham en kaas zijn een eenvoudig en lekker recept dat iedereen kan maken. Deze hapjes zijn perfect als snack of als bijgerecht. Probeer het recept van chef Anna Meyer en geniet van deze heerlijke hapjes!

Bewaren via Pinterest

Meer informatie over het maken van bladerdeeg hapjes vind je op Kookidee.nl en AH.nl.