• Bakrecepten

Biscuittaart met Passievrucht - Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Deze heerlijke biscuittaart met passievrucht is een echte traktatie. Volg het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke taart. De taart is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke smaak. De combinatie van biscuit, passievrucht en slagroom is een ware verwennerij.

Biscuittaart met passievrucht

Ingrediënten

  • 200 gram biscuit
  • 200 ml slagroom
  • 2 passievruchten
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels citroensap

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de biscuit in kleine stukjes en verdeel deze over de bodem van een springvorm. Druk de biscuit goed aan. Klop de slagroom met de suiker en het citroensap stijf. Verdeel de slagroom over de biscuit. Schil de passievruchten en verdeel deze over de slagroom. Bak de taart in de oven gedurende 25 minuten. Laat de taart afkoelen en serveer de taart met wat extra passievrucht.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor een Biscuittaart met Passievrucht. Deze taart is een heerlijke combinatie van zoete biscuit, romige passievrucht en een knapperige bodem. Het is een perfecte traktatie voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke taart!

Als je naar andere heerlijke recepten zoekt, kun je ook eens kijken naar pasta garnalen rucola pijnboompitten of gezond bananenbrood met walnoten .

Kooktips

  • Gebruik voor de biscuit een goede kwaliteit biscuit.
  • Gebruik voor de slagroom een goede kwaliteit slagroom.
  • Gebruik voor de passievruchten verse passievruchten.
  • Gebruik voor de suiker een goede kwaliteit suiker.
  • Gebruik voor het citroensap een goede kwaliteit citroensap.

Kooktijd

De kooktijd voor deze biscuittaart met passievrucht is 25 minuten.

Conclusie

Deze heerlijke biscuittaart met passievrucht is een echte traktatie. Volg het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke taart. De taart is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke smaak. De combinatie van biscuit, passievrucht en slagroom is een ware verwennerij.

Voor meer informatie over het maken van taarten, bezoek taartenmaken.nl of taartenshop.nl .