• Bijgerechten

Bloemkool spiesen met Oosterse saus - recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Probeer deze heerlijke bloemkool spiesen met Oosterse saus, een recept van Anna Meyer. Een eenvoudig en lekker gerecht dat iedereen kan maken. Deze spiesen zijn een perfecte aanvulling op een maaltijd of als snack. De Oosterse saus maakt het gerecht helemaal af.

Bloemkool spiesen met Oosterse saus

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel peper
  • 1/2 kopje Oosterse saus

Instructies

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de bloemkool in kleine spiesen. Leg de spiesen op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, zout en peper. Bak de spiesen in de oven gedurende 20-25 minuten. Haal de spiesen uit de oven en bestrijk met Oosterse saus. Bak nogmaals 5-10 minuten in de oven. Serveer de spiesen met Oosterse saus.

Probeer eens deze heerlijke Bloemkool spiesen met Oosterse saus, volgens het recept van Anna Meyer. Deze spiesen zijn een lekkere en gezonde maaltijd, die je gemakkelijk kunt maken. Je hebt nodig: bloemkool, paprika , champignons, paprika, ui, tomaat , olijfolie, knoflook, komijn, kurkuma, koriander, zout en peper.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bloemkool in roosjes en leg deze op een bakplaat. Voeg de paprika, champignons, ui, tomaat en olijfolie toe en meng alles goed. Rooster de groenten in de oven gedurende 20 minuten. Meng intussen de knoflook, komijn, kurkuma, koriander, zout en peper in een kom.

Haal de groenten uit de oven en meng ze met de kruiden. Leg de spiesen op een bakplaat en bestrijk ze met de Oosterse saus. Bak de spiesen in de oven gedurende 15 minuten. Serveer de spiesen met wat extra saus en geniet van de heerlijke smaak!

Tips

  • Gebruik verse kruiden voor een betere smaak.
  • Voeg wat extra olijfolie toe als je de spiesen in de oven bakt.
  • Gebruik een kwaliteits Oosterse saus voor het beste resultaat.

Conclusie

Bloemkool spiesen met Oosterse saus is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen kan maken. Het is een perfecte aanvulling op een maaltijd of als snack. De Oosterse saus maakt het gerecht helemaal af. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke spiesen!

Bloemkool_spiesen www.leukerecepten.nl

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over haar recepten, bezoek haar website.