• Hoofdgerechten

Recept voor Spinaziestamppot met Ei - Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een eenvoudig en lekker recept voor Spinaziestamppot met Ei, dan is dit recept van Anna Meyer precies wat je zoekt. Het is een heerlijk recept dat je in slechts 30 minuten klaar hebt. Dit recept is geschikt voor 4 personen.

Spinaziestamppot met ei

Ingrediënten

  • 500 gram aardappelen
  • 200 gram spinazie
  • 4 eieren
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels boter
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Kook de aardappelen in een pan met water en zout gedurende 15 minuten. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Spinaziestamppot met Ei. Deze stamppot is een eenvoudig en gezond gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een lekkere combinatie van spinazie, aardappelen, ei en kaas. Je kunt het gerecht ook nog eens variëren door er bijvoorbeeld spekjes aan toe te voegen. Probeer het recept eens en geniet van deze heerlijke stamppot!

Wil je meer lekkere gerechten maken? Probeer dan ook eens het recept sperziebonen met spekjes of asperges met witte wijnsaus .

Snijd de uien en knoflook fijn. Verhit de olijfolie en boter in een pan en fruit de uien en knoflook gedurende 5 minuten. Voeg de spinazie toe en bak nog 5 minuten. Voeg de aardappelen toe en bak nog 5 minuten.

Verdeel de stamppot over 4 ovenschaaltjes en breek de eieren er bovenop. Bak de schaaltjes in de oven gedurende 10 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

Tips

  • Je kunt de stamppot ook in een ovenschaal maken en de eieren erover verdelen.
  • Je kunt de stamppot ook met andere groenten maken, zoals wortelen, paprika of courgette.
  • Je kunt de stamppot ook met kaas of spek maken.

Kooktijd

Kooktijd: 30 minuten

spinazie-stamppot-met-ei_v

Conclusie

Met dit recept van Anna Meyer heb je een heerlijke Spinaziestamppot met Ei in slechts 30 minuten klaar. Probeer het recept en geniet van de smaak!