• Hoofdgerechten

Romige Vegan Pasta Carbonara - Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Deze romige vegan pasta carbonara is een heerlijke maaltijd voor een avondje thuis. Deze veganistische versie van de klassieke Italiaanse pasta carbonara is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Deze veganistische versie is net zo lekker als de originele, maar zonder de dierlijke producten. Probeer deze heerlijke veganistische pasta carbonara van Anna Meyer en geniet van een heerlijke maaltijd.

Romige vegan pasta carbonara

Ingrediënten

  • 200 gram spaghetti
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 200 gram champignons, in plakjes
  • 200 ml plantaardige room
  • 2 eetlepels tamari
  • 2 eetlepels nutritional yeast
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 2 eetlepels veganistische parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels pijnboompitten

Bereidingswijze

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2-3 minuten. Voeg de champignons toe en bak nog 5 minuten. Voeg de plantaardige room, tamari, nutritional yeast, citroensap, oregano en zwarte peper toe en breng aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes koken. Voeg de veganistische parmezaanse kaas toe en roer goed door. Voeg de spaghetti toe en roer goed door. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met de pijnboompitten.

Anna Meyer heeft een heerlijke veganistische pasta carbonara gecreëerd. Deze romige pasta is gemaakt met plantaardige ingrediënten zoals tofu, cashewnoten en plantaardige room. Het is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai kunt maken. Probeer het zelf en maak er een lekkere maaltijd van!

Als je naar iets anders zoekt, kun je ook zelf erwtensoep maken ah of een mango smoothie met melk maken. Geniet van deze heerlijke veganistische maaltijd!

Bewaren via Pinterest

Kooktijd

De totale kooktijd voor deze veganistische pasta carbonara is ongeveer 20 minuten.

Kooktips

  • Gebruik voor deze pasta een goede kwaliteit spaghetti.
  • Voeg wat extra olijfolie toe als je de pasta te droog vindt.
  • Vervang de veganistische parmezaanse kaas door veganistische kaas naar keuze.

Probeer deze heerlijke veganistische pasta carbonara van Anna Meyer en geniet van een heerlijke maaltijd. Deze romige pasta is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis. Met deze veganistische versie van de klassieke Italiaanse pasta carbonara kun je genieten van een heerlijke maaltijd zonder dierlijke producten. Klik hier voor meer informatie over Anna Meyer en haar veganistische recepten.