• Hapjes en snacks

Bladerdeeg hapjes met Boursin en spinazie - recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Deze heerlijke bladerdeeg hapjes met Boursin en spinazie zijn een perfecte snack voor elke gelegenheid. Volg het recept van Anna Meyer en geniet van deze lekkere hapjes. De ingrediënten zijn eenvoudig te vinden en de bereiding is snel en eenvoudig. Met deze bladerdeeg hapjes met Boursin en spinazie kun je een feestelijke maaltijd creëren die iedereen zal waarderen.

Bladerdeeg hapjes met boursin en spinazie

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 200 gram Boursin
  • 200 gram spinazie
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in vierkanten van ongeveer 10 cm. Leg de vierkanten op een met bakpapier beklede bakplaat. Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de spinazie toe. Bak de spinazie gedurende 5 minuten. Voeg de Boursin toe en bak nog eens 5 minuten. Voeg het zout en de peper toe en roer goed door. Verdeel de spinazie-Boursin-mengsel over de bladerdeeg vierkanten. Klop de eieren los en bestrijk de bladerdeeg vierkanten met het ei. Bak de bladerdeeg hapjes gedurende 15 minuten in de oven. Serveer de bladerdeeg hapjes met Boursin en spinazie warm.

Probeer deze heerlijke bladerdeeg hapjes met Boursin en spinazie, volgens het recept van Anna Meyer. Deze hapjes zijn een perfecte aanvulling op een feestelijke maaltijd of als snack. Ze zijn gemakkelijk te maken en zullen zeker een hit zijn bij je gasten!

Je hebt nodig: bladerdeeg, Boursin, spinazie, ei en wat olijfolie. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol de bladerdeeg uit en snijd deze in vierkanten. Leg de vierkanten op een bakplaat en bestrijk ze met wat olijfolie. Bak de bladerdeeg in de oven gedurende 10 minuten.

Verwarm ondertussen de Boursin en spinazie in een pan. Voeg het ei toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel de Boursin-spinazie-mix over de bladerdeeg vierkanten. Bak de hapjes nog eens 10 minuten in de oven. Serveer de hapjes met een lekkere pompoensoep met kokosmelk invriezen of een ei .

Bewaren via Pinterest

Kooktips

  • Gebruik verse spinazie voor het beste resultaat.
  • Vervang de Boursin door een andere kaas naar keuze.
  • Voeg wat knoflook of ui toe aan het spinazie-Boursin-mengsel voor extra smaak.

CookTime

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten

bladerdeeg hapjes met spinazie www.leukerecepten.nl

Conclusie

Deze heerlijke bladerdeeg hapjes met Boursin en spinazie zijn een perfecte snack voor elke gelegenheid. Volg het recept van Anna Meyer en geniet van deze lekkere hapjes. De ingrediënten zijn eenvoudig te vinden en de bereiding is snel en eenvoudig. Met deze bladerdeeg hapjes met Boursin en spinazie kun je een feestelijke maaltijd creëren die iedereen zal waarderen.

Bronnen: Anna Meyer, AH