• Hoofdgerechten

Biefstukspies met Salsa Verde - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een eenvoudig en smakelijk gerecht, dan is biefstukspies met salsa verde een geweldige optie. Dit recept van Anna Meyer is een heerlijke combinatie van smaken en is eenvoudig te maken. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijk gerecht maken dat iedereen zal waarderen.

Biefstukspies met salsa verde

Ingrediënten

  • 500 gram biefstuk
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel verse peterselie, gehakt
  • 1 eetlepel verse basilicum, gehakt
  • 1 eetlepel verse oregano, gehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel verse peterselie, gehakt
  • 1 eetlepel verse basilicum, gehakt
  • 1 eetlepel verse oregano, gehakt

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de biefstuk in blokjes van ongeveer 2 cm. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de biefstuk toe. Bak de biefstuk aan beide kanten goudbruin. Voeg de knoflook, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Voeg het citroensap toe en bak nog een paar minuten. Voeg de peterselie, basilicum en oregano toe en bak nog een paar minuten. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Biefstukspies met Salsa Verde. Deze smakelijke spiesen zijn gemaakt met een combinatie van biefstuk, knoflook, kruiden en salsa verde. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Als je de ingrediënten hebt, kun je de spiesen in een mum van tijd klaarmaken.

Het is belangrijk om de juiste ingrediënten te gebruiken voor het beste resultaat. Gebruik bijvoorbeeld goede kwaliteit biefstuk en knoflook. Je kunt ook hoe lang botercreme mixen om de spiesen extra smaak te geven. Als je de spiesen klaar hebt, kun je ze serveren met knoflookaardappeltjes uit de oven voor een heerlijke maaltijd.

Meng in een kom de olijfolie, citroensap, mosterd, balsamicoazijn, honing, peterselie, basilicum en oregano. Voeg de afgekoelde biefstuk toe en meng goed. Verdeel het biefstukspies over 4 spiesen en leg de spiesen op een bakplaat. Bak de spiesen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de biefstuk gaar is. Serveer de spiesen met de salsa verde.

Kooktips

  • Gebruik verse kruiden voor de beste smaak.
  • Gebruik een goede kwaliteit olijfolie voor de beste smaak.
  • Voeg wat extra knoflook toe als je van knoflook houdt.
  • Voeg wat extra citroensap toe als je van citroen houdt.

Kooktijd

Kooktijd: 15-20 minuten

Conclusie

Biefstukspies met salsa verde is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen kan maken. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijk gerecht maken dat iedereen zal waarderen. Probeer dit recept van Anna Meyer en geniet van de heerlijke smaken.

Bronnen: Anna Meyer, All Recipes