• Hapjes en snacks

Gevulde Champignons Bolognese - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Ingrediëntcalculator

Gevulde champignons bolognese is een heerlijke Italiaanse maaltijd die iedereen zal waarderen. Het recept is eenvoudig en smaakvol. Deze maaltijd is een geweldige manier om je familie en vrienden te verrassen met een heerlijke maaltijd. Volg het recept van Anna Meyer en je zult zeker niet teleurgesteld zijn.

Gevulde champignons bolognese

Ingrediënten

  • 8 grote champignons
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 200 gram gehakt
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel basilicum
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 50 gram geraspte kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verwijder de steel van de champignons en verwijder het binnenste van de champignons. Bewaar de steel en het binnenste voor later gebruik.

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed door. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

Gevulde Champignons Bolognese is een heerlijke Italiaanse maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. De champignons worden gevuld met een saus van gehakt, tomaten, uien en kruiden. Het is een heerlijke maaltijd die je met een salade of pasta kunt serveren. Wil je een andere Italiaanse maaltijd maken? Probeer dan eens spek op de bbq of brenda kookt aardbeien tiramisu .

Vul de champignons met het gehaktmengsel en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi de champignons met de geraspte kaas. Voeg de steel en het binnenste van de champignons toe aan de ovenschaal.

Bak de champignons in de oven gedurende 20 minuten. Serveer de gevulde champignons bolognese met een salade of aardappelpuree.

Bewaren via Pinterest

Kooktips

  • Gebruik verse kruiden in plaats van gedroogde kruiden voor een betere smaak.
  • Voeg wat extra kaas toe aan de champignons voor een extra knapperige korst.
  • Voeg wat extra tomatenpuree toe aan het gehaktmengsel als je van een sappiger gerecht houdt.

Gevulde champignons bolognese is een heerlijke maaltijd die iedereen zal waarderen. Probeer het recept van Anna Meyer en je zult zeker niet teleurgesteld zijn. Geniet van deze heerlijke Italiaanse maaltijd!

Schema Markup