• Bakrecepten

Zebra Cake Recept - Maak deze heerlijke taart met Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De zebra cake is een heerlijke taart die een echte showstopper is op elke verjaardag of feest. Deze taart is gemaakt door de Nederlandse chef Anna Meyer en is een geweldige toevoeging aan elke verjaardag of feest. Volg het recept van Anna Meyer en maak deze heerlijke zebra cake.

Zebra cake

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 200 gram suiker
  • 2 eieren
  • 100 gram boter
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 2 eetlepels cacao
  • 2 eetlepels melk

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, eieren, boter, bakpoeder en melk in een kom. Mix het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag in twee kommen. Voeg aan één kom de cacao toe en mix het geheel goed. Vet een cakevorm in en giet het witte beslag in de vorm. Giet hierna het donkere beslag eroverheen. Bak de taart in de oven voor ongeveer 30 minuten. Laat de taart afkoelen en geniet van deze heerlijke zebra cake.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor een Zebra Cake. Deze taart is gemaakt met een combinatie van chocolade en witte cakemix. Het resultaat is een heerlijke, zachte taart met een unieke zebra-achtige look. Volg de stappen in het recept en maak deze heerlijke taart met Anna Meyer.

Als je op zoek bent naar andere heerlijke recepten, bekijk dan ook eens pasta met ricotta en gehakt of portobello met geitenkaas en honing .

Tips van Anna Meyer

  • Gebruik voor deze taart een goede kwaliteit bloem en boter.
  • Gebruik een goede kwaliteit cacao voor het donkere beslag.
  • Laat de taart goed afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Met dit recept van Anna Meyer kun je een heerlijke zebra cake maken. Deze taart is een echte showstopper en een geweldige toevoeging aan elke verjaardag of feest. Volg het recept en maak deze heerlijke taart. Geniet ervan!

zebracake

Schema Markup

Bronnen: Anna Meyer, Taste of Home