• Hoofdgerechten

Vegan Regenboog Summer Rolls met Pindasaus - Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Veganisten en vegetariërs kunnen genieten van een heerlijke maaltijd met deze vegan regenboog summer rolls met pindasaus. Deze veganistische maaltijd is gemaakt door de Nederlandse chef Anna Meyer. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van een heerlijke maaltijd!

Vegan regenboog summer rolls met pindasaus

Ingrediënten

  • 2 komkommers
  • 2 wortels
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 avocado
  • 1 bosje koriander
  • 1 bosje basilicum
  • 1 bosje mint
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 1 pakje rijstvellen
  • 1 pot pindasaus

Instructies

Stap 1: Bereid de groenten

Snijd de komkommers, wortels, paprika's en avocado in dunne reepjes. Was de koriander, basilicum, mint en lente-uitjes en hak ze fijn.

Vegan Regenboog Summer Rolls met Pindasaus - Anna Meyer is een heerlijk veganistisch gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een lekkere, gezonde en kleurrijke maaltijd die je met je familie en vrienden kunt delen. De ingrediënten zijn eenvoudig en de bereiding is snel. De pindasaus maakt het gerecht helemaal af. Probeer het eens en geniet van deze heerlijke veganistische maaltijd!

Als je op zoek bent naar een gezondere optie, dan is granola een goede keuze. Hoe gezond is granola? Ontdek het zelf en maak je eigen granola met deze lekkere recepten. Als je liever vlees eet, dan kun je ook pulled chicken op de bbq maken. Geniet van deze heerlijke maaltijd met je familie en vrienden!

Stap 2: Kook de rijstvellen

Kook de rijstvellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de rijstvellen afkoelen voordat je ze gebruikt.

Stap 3: Maak de summer rolls

Leg een rijstvel op een schoon werkvlak. Leg de groenten en kruiden in het midden van het vel. Vouw de boven- en onderkant van het vel naar het midden toe. Vouw de linker- en rechterkant naar het midden toe. Druk de randen aan om de summer roll te sluiten.

Stap 4: Serveer de summer rolls

Serveer de summer rolls met de pindasaus. Geniet van je maaltijd!

Kooktijd

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 5 minuten

Tips

  • Gebruik vers fruit en groenten voor de beste smaak.
  • Je kunt de summer rolls ook invriezen voor later gebruik.
  • Vervang de pindasaus door een andere saus naar keuze.

Conclusie

Deze vegan regenboog summer rolls met pindasaus zijn een heerlijke maaltijd voor veganisten en vegetariërs. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van een heerlijke maaltijd!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer. Voor meer informatie over veganistische recepten, bezoek Anna Meyer's website of Veganistisch.nl .