• Hoofdgerechten

Pasta met Geroosterde Pompoen - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een heerlijk recept voor pasta met geroosterde pompoen, dan ben je bij Anna Meyer aan het juiste adres. Anna Meyer is een Nederlandse chef-kok die bekend staat om haar heerlijke recepten. In dit artikel zal Anna je stap-voor-stap laten zien hoe je deze heerlijke pasta met geroosterde pompoen kunt maken.

Pasta met geroosterde pompoen

Ingrediënten

  • 400 gram pasta
  • 1 grote ui, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 500 gram geroosterde pompoen, in blokjes
  • 200 ml kookroom
  • 50 gram geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook op middelhoog vuur totdat de ui glazig is. Voeg de oregano, basilicum, tijm, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog een paar minuten mee.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor pasta met geroosterde pompoen. Deze veganistische maaltijd is eenvoudig te bereiden en heerlijk van smaak. Het is een perfecte maaltijd voor een gezellige avond met vrienden of familie. Probeer het recept en geniet van de heerlijke smaak!

Als je op zoek bent naar andere veganistische maaltijden, probeer dan eens kip ketjap rijst sperziebonen of ferrero rocher taart bestellen . Deze maaltijden zijn net zo lekker als de pasta met geroosterde pompoen van Anna Meyer!

Voeg de geroosterde pompoen toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de kookroom toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de pasta toe en roer alles goed door elkaar. Verwarm nog een paar minuten en voeg de Parmezaanse kaas toe. Roer alles goed door elkaar en serveer direct.

Kooktijd

De totale kooktijd voor dit recept is ongeveer 20 minuten.

Kooktips

  • Gebruik verse kruiden in plaats van gedroogde kruiden voor een betere smaak.
  • Vervang de Parmezaanse kaas door een andere kaas naar keuze.
  • Voeg wat extra groenten toe zoals paprika, courgette of aubergine.

Conclusie

Met dit heerlijke recept van Anna Meyer kun je eenvoudig een heerlijke pasta met geroosterde pompoen maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van een heerlijke maaltijd. Vergeet niet om de kooktips te gebruiken voor een nog betere smaak.

Voor meer informatie over het koken met pasta, bezoek de volgende websites: AH.nl en Kookjijmetanna.nl .