• Bakrecepten

Carrot Cake Bananenbrood - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Carrot Cake Bananenbrood is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. De combinatie van wortel, banaan en kruiden maakt dit een heerlijk gebak dat je helemaal zelf kunt maken. Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok, deelt haar recept voor dit heerlijke gebak.

Carrot cake bananenbrood

Ingrediënten

  • 2 kopjes bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel nootmuskaat
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • 1/2 theelepel kruidnagelpoeder
  • 1/2 kopje suiker
  • 1/2 kopje olijfolie
  • 2 eieren
  • 1 kopje geraspte wortel
  • 2 rijpe bananen
  • 1/2 kopje walnoten

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
  2. Meng de bloem, bakpoeder, zout, kaneel, nootmuskaat, gemberpoeder en kruidnagelpoeder in een kom.
  3. Voeg de suiker, olijfolie, eieren, geraspte wortel, bananen en walnoten toe en meng alles goed.
  4. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak het gebak in de oven gedurende 45 minuten.
  5. Laat het gebak afkoelen en serveer het met een laagje roomkaas.

Kooktijd

Het kost ongeveer 45 minuten om dit gebak te maken.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Carrot Cake Bananenbrood. Het is een lekker en gezond recept dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een perfecte snack of ontbijt voor de hele familie. Het is ook een goede manier om je kinderen te laten genieten van een gezonde snack. Hoeveel gram 1 plak kipfilet en recept poke bowl kip zijn ook lekker om te maken.

Kooktips

  • Gebruik rijpe bananen voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra kruiden toe als je van een kruidige smaak houdt.
  • Gebruik een bakvorm met een anti-aanbaklaag voor het beste resultaat.

Conclusie

Carrot Cake Bananenbrood is een heerlijk gebak dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke traktatie. Vergeet niet om de kooktips te volgen voor het beste resultaat. Vergeet ook niet om de kooktijd in acht te nemen.

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Klik hier om meer te weten te komen over Anna Meyer en haar kookkunsten.