• Hapjes en snacks

Pincho's maken: recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Pincho's zijn een populaire Spaanse snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. In dit artikel geven we je het recept van Anna Meyer, een bekende Nederlandse chef-kok, voor de lekkerste Pincho's. We geven je de ingrediënten, kooktijden en tips om de perfecte Pincho's te maken.

Pincho

Ingrediënten

  • 500 gram gehakt
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 eetlepels paprikapoeder
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 eetlepel komijnpoeder
  • 1 eetlepel chilipoeder
  • 1 eetlepel zout
  • 1 eetlepel peper
  • 1 ei
  • 1 eetlepel bloem
  • 1 eetlepel paneermeel
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel Worcestersaus
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel olijven, gehakt
  • 1 eetlepel peterselie, gehakt
  • 1 eetlepel kappertjes, gehakt
  • 1 eetlepel ansjovis, gehakt
  • 1 eetlepel kaas, geraspt
  • 1 eetlepel pijnboompitten, gehakt
  • 1 eetlepel zonnebloempitten, gehakt
  • 1 eetlepel sesamzaadjes, gehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel Worcestersaus
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel olijven, gehakt
  • 1 eetlepel peterselie, gehakt
  • 1 eetlepel kappertjes, gehakt
  • 1 eetlepel ansjovis, gehakt
  • 1 eetlepel kaas, geraspt
  • 1 eetlepel pijnboompitten, gehakt
  • 1 eetlepel zonnebloempitten, gehakt
  • 1 eetlepel sesamzaadjes, gehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel Worcestersaus
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel olijven, gehakt
  • 1 eetlepel peterselie, gehakt
  • 1 eetlepel kappertjes, gehakt
  • 1 eetlepel ansjovis, gehakt
  • 1 eetlepel kaas, geraspt
  • 1 eetlepel pijnboompitten, gehakt
  • 1 eetlepel zonnebloempitten, gehakt
  • 1 eetlepel sesamzaadjes, gehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel Worcestersaus
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel olijven, gehakt
  • 1 eetlepel peterselie, gehakt
  • 1 eetlepel kappertjes, gehakt
  • 1 eetlepel ansjovis, gehakt
  • 1 eetlepel kaas, geraspt
  • 1 eetlepel pijnboompitten, gehakt
  • 1 eetlepel zonnebloempitten, gehakt
  • 1 eetlepel sesamzaadjes, gehakt

Kooktijd

Het klaarmaken van de Pincho's duurt ongeveer 45 minuten.

Instructies

Begin met het fijnhakken van de ui en knoflook. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg dan het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg vervolgens de paprikapoeder, tomatenpuree, oregano, komijnpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed om.

Pincho's maken is een leuke manier om een lekkere maaltijd te maken. Anna Meyer heeft een recept voor pincho's dat je eenvoudig thuis kunt maken. Het recept bevat ingrediënten zoals Griekse witte kool salade, rode bietensalade met aardappel en tonkatsu (Japanse schnitzel).

Klik hier om de Griekse witte kool salade te kopen, en hier om de rode bietensalade met aardappel te kopen.

Voeg het ei, bloem, paneermeel, olijfolie, balsamicoazijn, suiker, mosterd, Worcestersaus, ketchup, mayonaise, olijven, peterselie, kappertjes, ansjovis, kaas, pijnboompitten, zonnebloempitten en sesamzaadjes toe en meng alles goed door elkaar. Laat het mengsel 10 minuten staan.

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Neem een bakplaat en bedek deze met bakpapier. Neem een kleine hoeveelheid van het gehaktmengsel en vorm er kleine balletjes van. Leg de balletjes op de bakplaat en druk ze lichtjes aan. Bak de Pincho's in de oven gedurende 25 minuten.

Haal de Pincho's uit de oven en laat ze afkoelen. Serveer de Pincho's warm met een salade of een saus naar keuze.

Tips

  • Gebruik verse ingrediënten voor de beste smaak.
  • Voeg wat extra kruiden toe als je van pittig eten houdt.
  • Je kunt de Pincho's ook in de pan bakken in plaats van in de oven.
  • Je kunt de Pincho's ook invriezen voor later gebruik.

Conclusie

Pincho's zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Volg het recept van Anna Meyer om de lekkerste Pincho's te maken. We hebben je de ingrediënten, kooktijden en tips gegeven om de perfecte Pincho's te maken. Vergeet niet om verse ingrediënten te gebruiken en voeg wat extra kruiden toe als je van pittig eten houdt.

pincho

Bronnen: Anna Meyer, The Spruce Eats