• Nagerechten

Mini Charlotte's met Framboos - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De combinatie van zoete frambozen en luchtige cake is een perfecte match. Deze Mini Charlotte's met Framboos zijn een heerlijk recept van Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Met dit recept kun je een heerlijke taart maken die perfect is voor een verjaardag, een feestje of gewoon als een lekker tussendoortje.

Mini Charlotte’s met framboos

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 200 gram suiker
  • 200 gram boter
  • 4 eieren
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 200 gram frambozen
  • 2 eetlepels poedersuiker

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem.

Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder en vanille-extract in een kom. Klop het mengsel met een mixer tot een glad beslag. Voeg de frambozen toe en meng goed.

Mini Charlotte's met Framboos is een heerlijk recept van Anna Meyer. Deze mini taartjes zijn gemaakt van bladerdeeg en gevuld met een heerlijke frambozenvulling. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Je kunt de taartjes ook maken met een ei in bladerdeeg muffinvorm als je iets meer tijd hebt. De frambozenvulling is gemaakt van frambozen, suiker en een beetje waar smaakt mascarpone naar . De taartjes zijn heerlijk zoet en zullen zeker een hit zijn bij je gasten!

Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake in de oven gedurende 30-35 minuten. Controleer met een satéprikker of de cake gaar is. Laat de cake afkoelen.

Bestrooi de cake met poedersuiker en serveer.

Tips

  • Gebruik verse frambozen voor het beste resultaat.
  • Je kunt ook andere vruchten gebruiken, zoals aardbeien of bramen.
  • Je kunt de cake ook versieren met slagroom of chocoladesaus.

Conclusie

Mini Charlotte's met Framboos is een heerlijk recept van Anna Meyer. Het is een perfecte combinatie van zoete frambozen en luchtige cake. Met dit recept kun je een heerlijke taart maken die perfect is voor een verjaardag, een feestje of gewoon als een lekker tussendoortje.

Met deze tips en ingrediënten kun je eenvoudig deze heerlijke Mini Charlotte's met Framboos maken. Vergeet niet om de cake te versieren met slagroom of chocoladesaus.

Veel plezier met het maken van deze heerlijke Mini Charlotte's met Framboos!

mini Charlotte

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.