• Bakrecepten

Glutenvrije Chocolade Taartjes - Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een heerlijk recept voor glutenvrije chocolade taartjes, dan ben je bij het juiste adres. Deze taartjes zijn gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer en zijn een echte traktatie. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze heerlijke taartjes!

Glutenvrije chocolade taartjes

Ingrediënten

  • 200 gram glutenvrije bloem
  • 100 gram kokosolie
  • 100 gram suiker
  • 2 eieren
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 2 theelepels vanille extract
  • 100 gram pure chocolade
  • 50 gram amandelmeel
  • 50 gram cacaopoeder

Instructies

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een muffinvorm in met kokosolie.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor glutenvrije chocolade taartjes. Deze taartjes zijn een perfecte traktatie voor Sinterklaas of een andere speciale gelegenheid. Ze zijn gemakkelijk te maken en heerlijk om te eten. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke taartjes!

Als je op zoek bent naar meer lekkere traktaties voor Sinterklaas, bekijk dan ook eens het rocky road recept ah of het gezond bakken met kwark recept. Geniet van deze heerlijke traktaties!

Stap 1: Meng de ingrediënten

Meng de bloem, suiker, bakpoeder, vanille extract en amandelmeel in een kom. Voeg de kokosolie toe en meng tot een glad beslag. Voeg vervolgens de eieren toe en meng tot een glad beslag.

Stap 2: Voeg de chocolade toe

Smelt de chocolade au bain-marie en voeg deze toe aan het beslag. Roer goed door totdat de chocolade goed is verdeeld.

Stap 3: Voeg de cacaopoeder toe

Voeg de cacaopoeder toe aan het beslag en roer goed door.

Bewaren via Pinterest

Stap 4: Bak de taartjes

Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak de taartjes in de oven gedurende 20-25 minuten. Controleer met een satéprikker of de taartjes gaar zijn.

glutenvrije_chocoladetaartjes

Tips

  • Gebruik voor het beste resultaat glutenvrije bloem.
  • Gebruik pure chocolade voor het beste resultaat.
  • Controleer met een satéprikker of de taartjes gaar zijn.

Met dit recept van Anna Meyer kun je eenvoudig glutenvrije chocolade taartjes maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze heerlijke taartjes! Als je meer recepten van Anna Meyer wilt proberen, bezoek dan haar website.