• Hoofdgerechten

Caribische Bowl met Bakbanaan - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De Caribische Bowl met Bakbanaan is een heerlijk recept van Anna Meyer. Het is een eenvoudig recept met een heerlijke smaak. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke maaltijd.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor de Caribische Bowl met Bakbanaan. Deze bowl is een combinatie van verschillende smaken en ingrediënten, waaronder bakbanaan, kip, rijst, komkommer, avocado en een heerlijke Caribische saus. Het is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke Caribische Bowl met Bakbanaan!

Wil je meer lekkere recepten uit de Caribische keuken proberen? Bekijk dan ook eens onze tapas en pinchos recepten of ons gevulde ananas met kip recept. Geniet van de heerlijke smaken uit de Caribische keuken!

Ingrediënten

  • 2 bakbananen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel komijn
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel peper
  • 1/2 theelepel knoflookpoeder
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • 1/2 theelepel kurkuma
  • 1/2 theelepel chilipoeder
  • 1/2 theelepel korianderpoeder
  • 1/2 theelepel kruidnagelpoeder
  • 1/2 theelepel nootmuskaat
  • 1/2 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/2 theelepel gedroogde peterselie
  • 1/2 theelepel gedroogde tijm
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/2 theelepel gedroogde salie
  • 1/2 theelepel gedroogde dragon
  • 1/2 theelepel gedroogde majoraan
  • 1/2 theelepel gedroogde laurierblaadjes
  • 1/2 theelepel gedroogde piment
  • 1/2 theelepel gedroogde koriander
  • 1/2 theelepel gedroogde selderij
  • 1/2 theelepel gedroogde peterselie
  • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/2 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde tijm
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/2 theelepel gedroogde salie
  • 1/2 theelepel gedroogde dragon
  • 1/2 theelepel gedroogde majoraan
  • 1/2 theelepel gedroogde laurierblaadjes
  • 1/2 theelepel gedroogde piment
  • 1/2 theelepel gedroogde koriander
  • 1/2 theelepel gedroogde selderij
  • 1/2 theelepel gedroogde peterselie
  • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/2 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde tijm
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/2 theelepel gedroogde salie
  • 1/2 theelepel gedroogde dragon
  • 1/2 theelepel gedroogde majoraan
  • 1/2 theelepel gedroogde laurierblaadjes
  • 1/2 theelepel gedroogde piment
  • 1/2 theelepel gedroogde koriander
  • 1/2 theelepel gedroogde selderij
  • 1/2 theelepel gedroogde peterselie
  • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/2 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde tijm
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/2 theelepel gedroogde salie
  • 1/2 theelepel gedroogde dragon
  • 1/2 theelepel gedroogde majoraan
  • 1/2 theelepel gedroogde laurierblaadjes
  • 1/2 theelepel gedroogde piment
  • 1/2 theelepel gedroogde koriander
  • 1/2 theelepel gedroogde selderij
  • 1/2 theelepel gedroogde peterselie
  • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/2 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde tijm
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/2 theelepel gedroogde salie
  • 1/2 theelepel gedroogde dragon
  • 1/2 theelepel gedroogde majoraan
  • 1/2 theelepel gedroogde laurierblaadjes
  • 1/2 theelepel gedroogde piment
  • 1/2 theelepel gedroogde koriander
  • 1/2 theelepel gedroogde selderij
  • 1/2 theelepel gedroogde peterselie
  • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/2 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde tijm
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/2 theelepel gedroogde salie
  • 1/2 theelepel gedroogde dragon
  • 1/2 theelepel gedroogde majoraan
  • 1/2 theelepel gedroogde laurierblaadjes
  • 1/2 theelepel gedroogde piment
  • 1/2 theelepel gedroogde koriander
  • 1/2 theelepel gedroogde selderij
  • 1/2 theelepel gedroogde peterselie
  • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/2 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde tijm
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/2 theelepel gedroogde salie
  • 1/2 theelepel gedroogde dragon
  • 1/2 theelepel gedroogde majoraan
  • 1/2 theelepel gedroogde laurierblaadjes
  • 1/2 theelepel gedroogde piment
  • 1/2 theelepel gedroogde koriander
  • 1/2 theelepel gedroogde selderij
  • 1/2 theelepel gedroogde peterselie
  • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/2 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde tijm
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/2 theelepel gedroogde salie
  • 1/2 theelepel gedroogde dragon
  • 1/2 theelepel gedroogde majoraan
  • 1/2 theelepel gedroogde laurierblaadjes
  • 1/2 theelepel gedroogde piment
  • 1/2 theelepel gedroogde koriander
  • 1/2 theelepel gedroogde selderij
  • 1/2 theelepel gedroogde peterselie
  • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/2 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde tijm
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/2 theelepel gedroogde salie
  • 1/2 theelepel gedroogde dragon
  • 1/2 theelepel gedroogde majoraan
  • 1/2 theelepel gedroogde laurierblaadjes
  • 1/2 theelepel gedroogde piment
  • 1/2 theelepel gedroogde koriander
  • 1/2 theelepel gedroogde selderij
  • 1/2 theelepel gedroogde peterselie
  • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/2 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde tijm
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/2 theelepel gedroogde salie