• Voorgerechten

Vissoep Recept - Klaar in 30 Minuten

Ingrediëntcalculator

Vissoep is een heerlijke maaltijd voor het hele gezin. Het is een eenvoudig recept dat je in slechts 30 minuten klaar hebt. In dit artikel laten we je zien hoe je een heerlijke vissoep kunt maken met behulp van de tips van chef-kok Anna Meyer.

Vissoep

Ingrediënten

  • 500 gram visfilet (zalm, kabeljauw, tilapia)
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 wortels, geschild en in plakjes
  • 2 stengels selderij, in plakjes
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 1 theelepel tijm
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 2 liter kippenbouillon
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook, wortel, selderij, laurierblaadjes, paprikapoeder, tijm, oregano, zout en peper toe. Bak de groenten gedurende 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kippenbouillon toe en breng het aan de kook. Voeg de vis toe en kook het gedurende 10 minuten. Voeg het citroensap toe en kook nog 5 minuten. Voeg de peterselie toe en klaar is je vissoep.

Vissoep is een heerlijke maaltijd die je in slechts 30 minuten klaar kunt maken. Het is een gezonde en voedzame maaltijd die je hele gezin zal smaken. Je kunt de soep maken met verschillende ingrediënten zoals vis, groenten, kruiden en bouillon. Je kunt ook andere ingrediënten toevoegen zoals panko wat is dat of gekookte rode kool salade om de smaak te verbeteren. De vissoep is een heerlijke maaltijd die je in een mum van tijd klaar kunt maken.

Kooktips

  • Gebruik verse vis voor het beste resultaat.
  • Vervang de kippenbouillon door visbouillon voor een extra visachtige smaak.
  • Voeg wat chilipeper toe voor een extra pittige smaak.
  • Vervang de peterselie door koriander voor een andere smaak.

CookTime

Het klaarmaken van deze vissoep duurt ongeveer 30 minuten.

Conclusie

Vissoep is een heerlijke maaltijd die je in slechts 30 minuten klaar hebt. Met de tips van chef-kok Anna Meyer kun je een heerlijke vissoep maken die het hele gezin zal smaken. Vergeet niet om verse vis te gebruiken voor het beste resultaat.

Bewaren via Pinterest vissoep

Bronnen: The Spruce Eats , All Recipes