• Nagerechten

Paas Trifle met Brownie - Een heerlijk recept voor Pasen

Ingrediëntcalculator

Pasen is een tijd van vreugde en verwondering. Wat is er beter dan een heerlijke traktatie om deze speciale dag te vieren? Met dit recept voor Paas Trifle met Brownie kun je een heerlijke dessert maken dat iedereen zal smullen. Volg ons recept en geniet van deze heerlijke traktatie.

Paas trifle met brownie

Ingrediënten

  • 1 pakje brownie mix
  • 1 kopje melk
  • 1 kopje slagroom
  • 1 kopje aardbeien
  • 1 kopje frambozen
  • 1 kopje blauwe bessen
  • 1 kopje kwark
  • 1 kopje suiker
  • 1 theelepel vanille-extract

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 350 graden. Bak de brownie mix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de brownie afkoelen.

Klop de slagroom met de suiker en het vanille-extract tot het stijf is. Voeg de kwark toe en klop nog een paar minuten.

Paas Trifle met Brownie is een heerlijk recept voor Pasen. Het is een lekker dessert dat gemakkelijk te maken is. Het bestaat uit een laagje brownie, een laagje custard, een laagje aardbeien en een laagje slagroom. Het is een heerlijk dessert dat iedereen zal smaken. Probeer het eens met kookmutsjes ras el hanout of pasta ovenschotel kip champignons voor een extra smaakvolle twist.

Verdeel de aardbeien, frambozen en blauwe bessen over de bodem van een ovenschaal. Giet de melk over de vruchten. Verdeel de kwark-slagroom over de vruchten. Verdeel de brownie over de kwark-slagroom.

Bak de trifle in de oven gedurende 20 minuten. Laat de trifle afkoelen voordat je hem serveert.

Tips

  • Je kunt de trifle ook maken met andere soorten vruchten, zoals kersen, ananas of banaan.
  • Je kunt de trifle ook maken met andere soorten koekjes, zoals koekjesdeeg of gebakken koekjes.
  • Je kunt de trifle ook maken met andere soorten melk, zoals amandelmelk of sojamelk.

Conclusie

Met dit recept voor Paas Trifle met Brownie kun je een heerlijke traktatie maken voor Pasen. Volg ons recept en geniet van deze heerlijke traktatie. Vergeet niet om de trifle af te koelen voordat je hem serveert.

Heb je vragen over dit recept? Neem dan contact op met Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Zij kan je helpen met al je kookvragen.