• Bakrecepten

Kokosnestjes met Paaseitjes - Een heerlijk recept

Ingrediëntcalculator

Kokosnestjes met paaseitjes is een heerlijk recept dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een leuk en lekker gerecht dat je met Pasen kunt serveren. Met dit recept kun je een heerlijk gerecht maken dat je familie en vrienden zeker zullen waarderen. Volg de stappen en geniet van een heerlijk gerecht.

Kokosnestjes met paaseitjes

Ingrediënten

  • 200 gram kokosrasp
  • 100 gram suiker
  • 2 eieren
  • 50 gram boter
  • Paaseitjes

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter in een pan en voeg de kokosrasp en suiker toe. Roer goed door en laat het mengsel afkoelen. Voeg vervolgens de eieren toe en roer goed door. Neem een bakplaat en bedek deze met bakpapier. Verdeel het kokosmengsel over de bakplaat en druk het aan. Bak de kokosnestjes in de oven gedurende 15 minuten. Haal de kokosnestjes uit de oven en laat ze afkoelen. Leg vervolgens de paaseitjes op de kokosnestjes en serveer.

Kokosnestjes met Paaseitjes is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Het is een leuk en lekker idee om tijdens Pasen te serveren. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Je hebt alleen wat kokosrasp, eieren, suiker en Paaseitjes nodig. De kokosnestjes zijn heerlijk zoet en krokant. Probeer het recept en verras je gasten met deze heerlijke traktatie!

Wil je meer lekkere recepten proberen? Probeer dan eens pasta met champignons en spek of zitten er gluten in pannenkoeken . Geniet van deze heerlijke gerechten!

Kooktips

  • Gebruik verse kokosrasp voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra suiker toe als je de kokosnestjes zoeter wilt maken.
  • Gebruik verschillende kleuren paaseitjes voor een leuk effect.

Kokosnestjes met paaseitjes is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Volg de stappen en geniet van een heerlijk gerecht. Vergeet niet om de kooktips te volgen voor het beste resultaat. Probeer het recept en geniet van een heerlijk gerecht.

Dit recept is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Zij heeft jarenlange ervaring in het koken van heerlijke gerechten.