• Hoofdgerechten

Koolhydraatarme Cannelloni Bolognese - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Ingrediëntcalculator

Koolhydraatarme Cannelloni Bolognese is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. Deze maaltijd is gemaakt door de Nederlandse chef Anna Meyer. Deze maaltijd is een perfecte combinatie van koolhydraatarme pasta, gezonde groenten en een heerlijke saus. Het is een gezonde maaltijd die je hele gezin zal smaken.

Koolhydraatarme cannelloni bolognese

Ingrediënten

  • 200 gram koolhydraatarme cannelloni
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 200 gram gehakt
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel basilicum
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 50 gram geraspte kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de cannelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een koekenpan met wat olie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en laat dit 10 minuten zachtjes koken. Voeg de gekookte cannelloni toe en meng dit goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Bak de cannelloni in de oven in ongeveer 20 minuten gaar. Serveer de cannelloni met een frisse salade.

Koolhydraatarme Cannelloni Bolognese is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai klaar kunt maken. Het is een gezonde en lekkere maaltijd die je gemakkelijk kunt variëren. Je kunt bijvoorbeeld cake met slagroom ipv boter of aardappel-preisoep ah toevoegen om het nog lekkerder te maken. De Cannelloni Bolognese is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk kunt maken en die je hele gezin zal smaken.

Kooktips

  • Vervang het gehakt door vegetarisch gehakt als je vegetarisch wilt eten.
  • Voeg wat extra groenten toe zoals paprika, courgette of aubergine.
  • Vervang de geraspte kaas door vegetarische kaas als je vegetarisch wilt eten.

CookTime

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten

Bewaren via Pinterest  Courgette cannelloni bolognese

Conclusie

Koolhydraatarme Cannelloni Bolognese is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. Deze maaltijd is gemaakt door de Nederlandse chef Anna Meyer. Deze maaltijd is een perfecte combinatie van koolhydraatarme pasta, gezonde groenten en een heerlijke saus. Het is een gezonde maaltijd die je hele gezin zal smaken. Probeer deze maaltijd vandaag nog en geniet van een heerlijke maaltijd.

Bronnen

https://www.annameyer.nl/recepten/koolhydraatarme-cannelloni-bolognese/
https://www.annameyer.nl/
https://www.annameyer.nl/blog/