• Voorgerechten

Geitenkaas Mousse Amuse - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Geitenkaas mousse amuse is een heerlijk gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Het is een lekker gerecht dat je als voorgerecht of als snack kunt serveren. In dit artikel geef ik je het recept van Anna Meyer voor geitenkaas mousse amuse.

Geitenkaas mousse amuse

Ingrediënten

  • 200 gram geitenkaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 2 eetlepels verse basilicum, fijngehakt
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de geitenkaas, olijfolie, balsamicoazijn, basilicum, honing, zout en peper in een kom. Roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over 4 ovenvaste schaaltjes. Bak de schaaltjes in de oven gedurende 15 minuten. Serveer de geitenkaas mousse amuse direct uit de oven.

Geitenkaas Mousse Amuse is een heerlijk recept van Anna Meyer. Het is een lekker en licht gerecht dat perfect is als voorgerecht of als snack. Het is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke smaak. Probeer het eens met ei wrap met kip of gebakken witlof met champignons !

Kooktips

  • Je kunt de geitenkaas mousse amuse ook serveren met wat geroosterde pijnboompitten of walnoten.
  • Je kunt de geitenkaas mousse amuse ook serveren met wat geroosterde groenten zoals paprika, courgette of aubergine.
  • Je kunt de geitenkaas mousse amuse ook serveren met wat geroosterd brood.

Kooktijd

De kooktijd voor de geitenkaas mousse amuse is 15 minuten.

Conclusie

Geitenkaas mousse amuse is een heerlijk gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Probeer het recept van Anna Meyer voor geitenkaas mousse amuse en geniet van een heerlijk gerecht.

Geitenkaasmousse amuse

Bronnen: Anna Meyer, AH