• Hoofdgerechten

Broodje Pulled Salmon - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een lekker en eenvoudig recept voor een broodje pulled salmon, dan is dit het recept voor jou. Het is een recept van de Nederlandse chef-kok Anna Meyer en het is klaar in slechts 15 minuten. Het is een heerlijk recept dat je zeker moet proberen.

Broodje pulled salmon

Ingrediënten

  • 200 gram gerookte zalm
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel dille
  • 2 sneetjes brood
  • 1 eetlepel boter

Kooktijd

Het klaarmaken van dit recept duurt slechts 15 minuten.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor een broodje Pulled Salmon gemaakt. Het is een lekker en gezond alternatief voor een klassiek broodje. Het broodje is gemaakt met gerookte zalm, komkommer, rode ui, mayonaise en een beetje citroensap. Het is een heerlijke combinatie van smaken en het is ook nog eens gezond. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van een heerlijk broodje Pulled Salmon.

Als je op zoek bent naar andere lekkere recepten, dan kun je ook eens kijken naar zachte wafels met rozijnen of hoeveel calorieën mcdonald's menu . Geniet van deze heerlijke recepten!

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Meng de gerookte zalm, mayonaise, citroensap, mosterd en dille in een kom.
  3. Besmeer de sneetjes brood met de boter.
  4. Verdeel het zalmmengsel over de sneetjes brood.
  5. Bak de broodjes in de oven gedurende 10 minuten.
  6. Serveer de broodjes warm.

Tips

  • Je kunt de broodjes ook in een pan bakken in plaats van in de oven.
  • Je kunt de broodjes ook met een salade serveren.
  • Je kunt ook andere ingrediënten toevoegen, zoals ui, knoflook of kappertjes.

Conclusie

Dit is een heerlijk en eenvoudig recept voor een broodje pulled salmon. Het is een recept van de Nederlandse chef-kok Anna Meyer en het is klaar in slechts 15 minuten. Probeer het recept en geniet van de heerlijke smaak van de pulled salmon.

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over haar recepten, bezoek haar website.