• Bijgerechten

Balsamico Champignons op Spies - Een Heerlijk Recept

Ingrediëntcalculator

Deze Balsamico Champignons op Spies zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Deze spiesen zijn een perfecte aanvulling op een barbecue of als bijgerecht bij een maaltijd. De smaak van de balsamicoazijn en de knapperige champignons maken dit recept heerlijk en uniek. Dit recept is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer.

Balsamico champignons op spies

Ingrediënten

  • 500 gram champignons
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 8 spiesen

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Snij de champignons in plakjes en leg ze in een kom.
  3. Voeg de olijfolie, balsamicoazijn, knoflook, oregano, tijm, zout en peper toe aan de kom en meng alles goed.
  4. Leg de champignons op de spiesen en leg ze op een bakplaat.
  5. Bak de spiesen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de champignons gaar zijn.
  6. Serveer de Balsamico Champignons op Spies warm.

Kooktijd

Kooktijd: 20 minuten

Balsamico Champignons op Spies is een heerlijk recept dat je eenvoudig thuis kunt maken. De smaak van de balsamicoazijn combineert perfect met de champignons en de spiesen maken het geheel af. Het is een lekker en gezond alternatief voor een biefstuk tagliata met pasta biefstuk tagliata met pasta of een ander vleesgerecht. Ook als bijgerecht bij een beschuit wat is lekker op beschuit is het een heerlijke optie.

Tips

  • Je kunt de spiesen ook op de barbecue bereiden.
  • Voeg wat extra knoflook toe voor een extra pittige smaak.
  • Je kunt ook andere kruiden toevoegen, zoals paprikapoeder of komijn.

Conclusie

Balsamico Champignons op Spies zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. De smaak van de balsamicoazijn en de knapperige champignons maken dit recept heerlijk en uniek. Probeer dit recept vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.