• Bakrecepten

Glutenvrije Cake met Appel - Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een lekker en gezond recept voor een glutenvrije cake met appel, dan is dit het recept voor jou. Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok, heeft dit heerlijke recept ontwikkeld. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze lekkere cake!

Glutenvrije cake met appel

Ingrediënten

  • 200 gram glutenvrij meel
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 100 gram suiker
  • 100 gram boter
  • 2 eieren
  • 2 appels
  • 2 eetlepels melk

Instructies

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met meel. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Meng in een kom het meel, bakpoeder, kaneel en suiker. Voeg de boter toe en kneed tot een deeg. Voeg de eieren toe en kneed tot een glad deeg. Voeg de appelstukjes toe en kneed tot een glad deeg. Voeg de melk toe en kneed tot een glad deeg. Verdeel het deeg over de cakevorm en bak de cake in de oven gedurende 30 minuten. Laat de cake afkoelen en geniet ervan!

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor een glutenvrije cake met appel. Deze cake is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten. Het is een perfecte traktatie voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke cake!

Wil je meer lekkere recepten maken? Probeer dan ook eens hoe maak je halloumi of zelf stokbrood kruidenboter maken .

Bewaren via Pinterest glutenvrije_cake

Tips

  • Gebruik een goede kwaliteit meel voor het beste resultaat.
  • Gebruik vers fruit voor de beste smaak.
  • Voeg wat noten toe voor extra smaak en textuur.

Conclusie

Met dit recept van Anna Meyer kun je een heerlijke glutenvrije cake met appel maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze lekkere cake! Als je meer informatie wilt over glutenvrije recepten, bezoek dan de Glutenvrije Markt of Glutenvrij.nl .