• Hapjes en snacks

Filodeeg Driehoekjes met Geitenkaas - Een Heerlijk Recept

Ingrediëntcalculator

Filodeeg driehoekjes met geitenkaas zijn een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze smakelijke hapjes zijn perfect als voorgerecht of als snack. Volg de stap-voor-stap instructies van chef Anna Meyer en geniet van een heerlijk gerecht.

Filodeeg driehoekjes met geitenkaas

Ingrediënten

  • 1 pak filodeeg (ongeveer 12 vellen)
  • 200 gram geitenkaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 2 eetlepels fijngehakte bieslook
  • 2 eetlepels fijngehakte tijm
  • 2 eetlepels fijngehakte oregano
  • 2 eetlepels fijngehakte basilicum
  • 2 eetlepels fijngehakte knoflook
  • 1 eetlepel zout
  • 1 eetlepel peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de filodeegvellen op een werkvlak en snijd ze in driehoeken. Meng de geitenkaas met de olijfolie, peterselie, bieslook, tijm, oregano, basilicum, knoflook, zout en peper. Verdeel het geitenkaasmengsel over de driehoeken en vouw ze dicht. Leg de driehoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

Filodeeg Driehoekjes met Geitenkaas is een heerlijk recept dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker en gezond gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Het is een perfecte snack of lunch voor als je op zoek bent naar iets lekkers. Probeer het eens met wrap met nutella en banaan of traybake zoete aardappel ah !

Filodeeg-geitenkaas

Tips

  • Je kunt de filodeeg driehoekjes ook in de oven bakken op 180 graden Celsius gedurende 25-30 minuten.
  • Je kunt de filodeeg driehoekjes ook in de airfryer bakken op 180 graden Celsius gedurende 15-20 minuten.
  • Je kunt de filodeeg driehoekjes ook in de magnetron bakken op de hoogste stand gedurende 5-7 minuten.

Klaar!

Je filodeeg driehoekjes met geitenkaas zijn klaar! Serveer ze warm met een salade of als snack. Geniet ervan!

Bronnen: