• Hoofdgerechten

Spaghetti met Garnalen - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een eenvoudig en smakelijk gerecht, dan is spaghetti met garnalen een geweldige optie. Het is een heerlijk gerecht dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Dit recept is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Lees verder om te leren hoe je dit heerlijke gerecht kunt maken.

Spaghetti garnalen

Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti
  • 500 gram garnalen
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 eetlepel basilicum
  • 1 eetlepel zout
  • 1 eetlepel peper
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels peterselie

Bereidingswijze

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook en ui toe. Bak de knoflook en ui gedurende 2-3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak gedurende 3-4 minuten. Voeg de paprikapoeder, oregano, basilicum, zout, peper, citroensap en peterselie toe. Roer goed om en bak gedurende 2-3 minuten. Voeg de gekookte spaghetti toe en roer goed om. Laat het gerecht nog 2-3 minuten bakken. Serveer het gerecht direct.

Kooktijd

Het kost ongeveer 20 minuten om dit gerecht te bereiden.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Spaghetti met Garnalen. Deze smakelijke maaltijd is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak. Het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis met vrienden of familie. Probeer ook eens rijst met cashewnoten en groenten of zeebaars op de kamado voor een andere lekkere maaltijd.

Kooktips

  • Gebruik verse kruiden voor een betere smaak.
  • Voeg wat extra olijfolie toe als je het gerecht wat romiger wilt maken.
  • Voeg wat extra knoflook toe als je van knoflook houdt.

Conclusie

Spaghetti met garnalen is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Het is een gerecht dat je gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen smaak. Probeer dit recept van Anna Meyer en geniet van een heerlijk gerecht!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over koken en recepten, bezoek haar website.