• Ontbijt

Carrot Cake Pancakes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Carrot Cake Pancakes zijn een heerlijk ontbijt of snack. Deze pancakes zijn gemaakt met wortelen, kaneel en noten. Ze zijn eenvoudig te maken en hebben een heerlijke smaak. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke pancakes!

Carrot cake pancakes

Ingrediënten

  • 1 kopje bloem
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/2 kopje melk
  • 1 ei
  • 2 eetlepels boter, gesmolten
  • 1 kopje geraspte wortelen
  • 1/4 kopje gehakte noten

Instructies

Meng de bloem, suiker, bakpoeder, kaneel en zout in een kom. Voeg de melk, ei en gesmolten boter toe en meng tot een glad beslag. Voeg de geraspte wortelen en gehakte noten toe en meng goed. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg een kleine hoeveelheid boter toe aan de pan. Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan en bak de pancakes aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met de rest van het beslag. Serveer de pancakes warm met honing of ahornsiroop.

Carrot Cake Pancakes - Een heerlijk recept van Anna Meyer is een heerlijk ontbijt dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze pancakes zijn gemaakt met geraspte wortel, kaneel, nootmuskaat en kokosolie. Het is een gezond en lekker ontbijt dat je helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke Carrot Cake Pancakes!

Als je op zoek bent naar meer glutenvrije recepten, kun je is creme brulee glutenvrij bekijken. Of als je op zoek bent naar een lekkere taart, kun je advocaat taart dr oetker proberen.

Kooktijd

De kooktijd voor deze Carrot Cake Pancakes is ongeveer 10 minuten.

Kooktips

  • Gebruik versgeraspte wortelen voor de beste smaak.
  • Voeg wat extra kaneel toe voor een extra kaneelsmaak.
  • Voeg wat gehakte noten toe voor een knapperige textuur.

Probeer deze heerlijke Carrot Cake Pancakes van Anna Meyer. Een eenvoudig recept met een heerlijke smaak. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke pancakes!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.