• Drankjes

Gemberthee: Een Simpele en Gezonde Thee

Ingrediëntcalculator

Gemberthee is een heerlijke en gezonde thee die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze thee is een goede bron van antioxidanten en heeft veel gezondheidsvoordelen. Het is een heerlijke manier om je dag te beginnen of om je lichaam te ontgiften. In dit artikel leer je hoe je deze thee kunt bereiden met behulp van de juiste ingrediënten en kooktips.

Gemberthee

Ingrediënten

 • 2 theelepels gemberpoeder
 • 1 theelepel honing
 • 1 kopje heet water
 • Optioneel: citroensap, kaneel of kruidnagel

Kooktijd

Het kost ongeveer 5 minuten om deze thee te bereiden.

Gemberthee is een simpele en gezonde thee die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een heerlijke drank die je kunt drinken als je ziek bent of als je gewoon wat extra vitamines wilt binnenkrijgen. Gemberthee is een goede bron van vitamine C, magnesium, kalium en andere voedingsstoffen. Het is ook een goede bron van antioxidanten die je lichaam helpen om schadelijke stoffen te bestrijden. Gemberthee is een heerlijke drank die je kunt drinken als je zin hebt in iets warms en gezonds.

Gemberthee is een heerlijke drank die je kunt combineren met andere gerechten. Probeer bijvoorbeeld eens een voorgerecht met meloen vegetarisch voorgerecht met meloen vegetarisch of een salade met gefrituurde geitenkaas gebakken geitenkaas met honing . Gemberthee is een heerlijke drank die je kunt drinken als je zin hebt in iets warms en gezonds.Instructies

 1. Giet het hete water in een kopje.
 2. Voeg de gemberpoeder toe en roer goed.
 3. Voeg de honing toe en roer goed.
 4. Optioneel: voeg citroensap, kaneel of kruidnagel toe.
 5. Laat de thee 5 minuten trekken.
 6. Giet de thee in een kopje en geniet ervan.

Kooktips

 • Gebruik verse gember in plaats van gemberpoeder voor een extra smaak.
 • Voeg wat citroensap toe voor een frisse smaak.
 • Voeg wat kaneel of kruidnagel toe voor een extra smaak.
 • Gebruik honing in plaats van suiker voor een gezondere optie.

Gemberthee is een heerlijke en gezonde thee die je gemakkelijk thuis kunt maken. Met de juiste ingrediënten en kooktips kun je deze thee in slechts 5 minuten bereiden. Probeer het vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak en gezondheidsvoordelen van gemberthee!

gember-thee-recept-v

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.