• Other

Chocolade Valentijn Pretzels - Een heerlijk recept voor Valentijnsdag

Ingrediëntcalculator

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om iemand te verrassen met een lekkere traktatie. Wat dacht je van deze heerlijke chocolade Valentijn pretzels? Volg ons recept en geniet van deze lekkere traktatie.

Chocolade valentijn pretzels

Ingrediënten

  • 200 gram melkchocolade
  • 200 gram witte chocolade
  • 200 gram pretzels
  • 50 gram rode suikerparels

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de melkchocolade en de witte chocolade in twee aparte pannen. Leg de pretzels op een bakplaat en giet de gesmolten chocolade erover. Bestrooi de pretzels met de rode suikerparels. Bak de pretzels in de oven gedurende 10 minuten. Laat de pretzels afkoelen en geniet van deze heerlijke traktatie.

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om iets lekkers te maken voor je geliefde. Wat dacht je van Chocolade Valentijn Pretzels? Dit heerlijke recept is eenvoudig te maken en zal zeker indruk maken op je Valentijn. Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig, waaronder chocolade, pretzels en sprinkles. Je kunt de pretzels versieren met verschillende kleuren sprinkles, zodat ze er extra feestelijk uitzien. Serveer de pretzels met een glas warme chocolademelk en je Valentijn zal versteld staan!

Als je op zoek bent naar andere lekkere recepten voor Valentijnsdag, kun je ook eens kijken naar rijst kip boontjes ketjap of biefstuk marineren knoflook ketjap . Beide recepten zijn eenvoudig te maken en zullen zeker indruk maken op je Valentijn.

Tips

  • Gebruik een goede kwaliteit chocolade voor het beste resultaat.
  • Je kunt de pretzels ook versieren met andere toppings zoals gekleurde sprinkles of gedroogde vruchten.
  • Je kunt de pretzels ook invriezen voor later gebruik.

Conclusie

Deze chocolade Valentijn pretzels zijn een heerlijke traktatie voor Valentijnsdag. Volg ons recept en geniet van deze lekkere traktatie. Vergeet niet om de pretzels te versieren met andere toppings zoals gekleurde sprinkles of gedroogde vruchten. Vergeet ook niet om de pretzels te invriezen voor later gebruik.

chocolade_valentijn_pretzels_

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over koken en recepten, bezoek Anna Meyer's website.