• Nagerechten

Bladerdeegsterren met Ananas en Kokos - Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Deze heerlijke bladerdeegsterren met ananas en kokos zijn een eenvoudig en lekker dessert dat iedereen zal bekoren. Volg het recept van Anna Meyer en je hebt binnen een mum van tijd een heerlijk gerecht op tafel!

Bladerdeegsterren met ananas en kokos

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 1 blikje ananas
  • 2 eetlepels kokosrasp
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 ei

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 8 stukken. Leg de stukken op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de ananas, kokosrasp, suiker en ei in een kom. Verdeel het mengsel over de bladerdeegstukken. Vouw de stukken dubbel en druk de randen goed aan. Bestrijk de bladerdeegsterren met het ei. Bak de bladerdeegsterren in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de bladerdeegsterren afkoelen en serveer ze warm of koud.

Probeer deze heerlijke Bladerdeegsterren met Ananas en Kokos, een recept van Anna Meyer! Deze sterren zijn een perfecte toevoeging aan elke maaltijd. Ze zijn gemakkelijk te maken en zullen zeker een hit zijn bij je gasten. De combinatie van ananas en kokos geeft de sterren een heerlijke smaak. Probeer ook eens hoeveel ossenhaas per persoon of tortilla met zoete aardappel !

Kooktips

  • Gebruik voor deze bladerdeegsterren vers bladerdeeg in plaats van diepvriesbladerdeeg.
  • Je kunt de bladerdeegsterren ook met andere vullingen maken, zoals appel, banaan of aardbeien.
  • Je kunt de bladerdeegsterren ook met poedersuiker bestrooien.

Kooktijd

Kooktijd: 15-20 minuten

Conclusie

Deze heerlijke bladerdeegsterren met ananas en kokos zijn een eenvoudig en lekker dessert dat iedereen zal bekoren. Volg het recept van Anna Meyer en je hebt binnen een mum van tijd een heerlijk gerecht op tafel!

Bronnen: AH.nl, Leukerecepten.nl