• Hapjes en snacks

Parmaham Rolletjes met Paprika - Een Heerlijk Recept

Ingrediëntcalculator

Parmaham rolletjes met paprika zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een lekker en gezond gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het recept is bedacht door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. In dit artikel lees je hoe je deze Parmaham rolletjes met paprika kunt maken.

Parmaham rolletjes met paprika

Ingrediënten

  • 4 plakken Parmaham
  • 2 paprika's, in dunne reepjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de plakken Parmaham op een bakplaat en verdeel de paprika reepjes erover. Bestrijk de plakken met de olijfolie en balsamicoazijn. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Bak de Parmaham rolletjes in de oven gedurende 10-15 minuten. Bestrooi met de fijngehakte peterselie en serveer direct.

Parmaham Rolletjes met Paprika is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt. Het is een lekker en gezond alternatief voor de traditionele maaltijden. Je kunt het combineren met andere gerechten zoals lasagne met pompoen en gehakt of saus indikken zonder maizena .

Het recept is eenvoudig te maken en je hebt maar een paar ingrediënten nodig. Je hebt parmaham, paprika, ui, knoflook, olijfolie, peper en zout nodig. Als je de ingrediënten hebt, kun je de parmahamrolletjes maken. Bak de ui en knoflook in de olijfolie en voeg de paprika toe. Voeg peper en zout toe naar smaak. Rol de parmaham om de paprika en bak de rolletjes in de pan. Serveer de parmahamrolletjes met paprika met een salade of andere gerechten.

Kooktips

  • Je kunt de Parmaham rolletjes ook in de pan bakken. Bak ze dan gedurende 5-7 minuten op middelhoog vuur.
  • Je kunt de Parmaham rolletjes ook met andere groenten maken. Probeer bijvoorbeeld eens courgette, aubergine of champignons.
  • Je kunt de Parmaham rolletjes ook met kaas maken. Probeer bijvoorbeeld eens feta of geitenkaas.

Kooktijd

De Parmaham rolletjes met paprika zijn klaar in 10-15 minuten.

Conclusie

Parmaham rolletjes met paprika zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een lekker en gezond gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke Parmaham rolletjes met paprika.

Bronnen: Anna Meyer, AH