• Bijgerechten

Groene Asperges van de BBQ - Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Asperges zijn een heerlijk en gezond ingrediënt dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept van Anna Meyer leer je hoe je Groene Asperges van de BBQ kunt maken. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke asperges.

Groene asperges van de BBQ

Ingrediënten

  • 500 gram groene asperges
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper

Bereidingswijze

Verwarm de BBQ voor op medium-high. Was de asperges en verwijder de harde uiteinden. Besprenkel de asperges met olijfolie, zout en peper. Leg de asperges op de BBQ en draai ze om na ongeveer 5 minuten. Laat de asperges nog 5 minuten op de BBQ staan. Serveer de asperges met een lekker sausje.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Groene Asperges van de BBQ. Deze asperges zijn een perfecte aanvulling op elke barbecue. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Je hebt alleen wat groene asperges, olijfolie, zout en peper nodig. Om het nog lekkerder te maken, kun je ook wat rode kleurstof rode kleurstof red velvet toevoegen.

Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Je kunt de asperges op de barbecue of in de oven bereiden. Als je de asperges op de barbecue maakt, kun je ook wat spacecake maken met cakemix spacecake maken met cakemix . Dit maakt het nog lekkerder.Het is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Probeer het vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak van de Groene Asperges van de BBQ!

Kooktijd

De kooktijd voor deze Groene Asperges van de BBQ is ongeveer 10 minuten.

Kooktips

  • Gebruik een goede kwaliteit olijfolie voor het beste resultaat.
  • Voeg wat knoflook of kruiden toe aan de asperges voor extra smaak.
  • Gebruik een BBQ-mat om te voorkomen dat de asperges aan de BBQ blijven plakken.

Conclusie

Met dit recept van Anna Meyer kun je eenvoudig Groene Asperges van de BBQ maken. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke asperges. Vergeet niet om de asperges te serveren met een lekker sausje.

Meer recepten van Anna Meyer vind je op AnnaMeyer.nl en BBQ-Recipes.nl .