• Bakrecepten

Gezonde Koekjes met Havermout - Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een gezond en lekker tussendoortje, dan is dit recept van Anna Meyer voor gezonde koekjes met havermout precies wat je zoekt. De koekjes zijn makkelijk te maken en klaar in een mum van tijd. Ze zijn ook nog eens gezond, dus je kunt er zonder schuldgevoel van genieten.

Gezonde koekjes met havermout

Ingrediënten

  • 2 kopjes havermout
  • 1/2 kopje gesmolten kokosolie
  • 1/2 kopje honing
  • 1/2 kopje gedroogde cranberry's
  • 1/2 kopje gedroogde abrikozen
  • 1/2 kopje gedroogde dadels
  • 1/2 kopje geroosterde amandelen
  • 1/2 theelepel zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de havermout, kokosolie, honing, cranberry's, abrikozen, dadels, amandelen en zout in een kom. Roer alles goed door elkaar. Neem een bakplaat en leg er een vel bakpapier op. Verdeel het deeg over de bakplaat en druk het aan met een lepel. Bak de koekjes in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de koekjes afkoelen voordat je ze serveert.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor gezonde koekjes met havermout. Deze koekjes zijn een gezonde snack die je gemakkelijk kunt maken. Ze zijn lekker en gezond, en je kunt ze maken met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze gezonde koekjes!

Als je op zoek bent naar meer gezonde recepten, bekijk dan ook eens ons bi bim bap recept en couscous salade kikkererwten feta .



Tips

  • Je kunt de koekjes ook in de koelkast bewaren. Ze blijven dan langer vers.
  • Je kunt de koekjes ook invriezen. Laat ze dan eerst afkoelen voordat je ze invriest.
  • Je kunt de koekjes ook variëren door andere noten, zaden of gedroogd fruit toe te voegen.

Met dit recept van Anna Meyer voor gezonde koekjes met havermout heb je een gezond en lekker tussendoortje dat je in een mum van tijd klaar hebt. Probeer het recept en geniet van deze heerlijke koekjes!

chocolate-chip-cookies

Schema Markup

Bronnen: BBC Good Food , The Spruce Eats