• Bijgerechten

Gevulde Puntpaprika van de BBQ - Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Gevulde puntpaprika van de BBQ is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk kunt bereiden. Het is een smaakvolle en gezonde maaltijd die je met je gezin kunt delen. Met dit recept van Anna Meyer kun je een heerlijke maaltijd maken die je gezin zeker zal waarderen.

Gevulde puntpaprika van de BBQ

Ingrediënten

  • 6 puntpaprika's
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 blik kidneybonen
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 100 gram geraspte kaas

Bereidingswijze

Verwarm de BBQ voor op medium-hoog vuur. Snijd de puntpaprika's in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Leg de puntpaprika's op de BBQ en laat ze ongeveer 10 minuten grillen. Haal de puntpaprika's van de BBQ en zet ze opzij.

Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op medium-hoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak ongeveer 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen, komijnpoeder, paprikapoeder, chilipoeder, oregano, zout en peper toe en bak nog 5 minuten. Voeg eventueel wat extra olijfolie toe als het mengsel te droog is.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Gevulde Puntpaprika van de BBQ. Deze paprika's zijn gevuld met een mengsel van gehakt, ui, knoflook, paprika, tomatenpuree en kruiden. Het is een eenvoudig en lekker recept dat je op de barbecue of in de oven kunt bereiden. Serveer de paprika's met een salade of een stukje brood voor een heerlijke maaltijd.



Als je nog meer lekkere recepten zoekt, kun je ook eens ei bakken in roomboter of kurkuma latte voor het slapen proberen. Geniet van de Gevulde Puntpaprika van de BBQ van Anna Meyer!

Vul de puntpaprika's met het mengsel en leg ze terug op de BBQ. Laat de puntpaprika's nog 10 minuten grillen. Bestrooi de puntpaprika's met de geraspte kaas en laat nog 5 minuten grillen. Haal de puntpaprika's van de BBQ en serveer direct.

Kooktijd

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 25 minuten

Tips

  • Vervang de kidneybonen door andere bonen naar keuze.
  • Voeg wat extra kruiden toe als je van pittig eten houdt.
  • Gebruik versgemalen peper voor extra smaak.

Conclusie

Gevulde puntpaprika van de BBQ is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk kunt bereiden. Met dit recept van Anna Meyer kun je een smaakvolle en gezonde maaltijd maken die je gezin zeker zal waarderen. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke maaltijd.

Voor meer informatie over het bereiden van gevulde puntpaprika's, bekijk deze Allerhande-recept en deze BBQ-Magazine-recept .