• Bakrecepten

Bladerdeeggebakjes met Blauwe Bessen - Een Heerlijk Recept

Ingrediëntcalculator

Bladerdeeggebakjes met blauwe bessen zijn een heerlijk en makkelijk te maken gebakje. De combinatie van de zoete blauwe bessen met het knapperige bladerdeeg is een ware traktatie. Volg ons recept en maak deze lekkere gebakjes in een handomdraai.

Bladerdeeggebakjes met blauwe bessen

Ingrediënten

  • 200 gram bladerdeeg
  • 200 gram blauwe bessen
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 ei
  • 2 eetlepels melk

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 8 stukken. Verdeel de blauwe bessen over de stukken bladerdeeg. Meng de suiker met het ei en de melk en giet dit over de blauwe bessen. Bak de bladerdeeggebakjes in de oven gedurende 15-20 minuten.

Bladerdeeggebakjes met Blauwe Bessen zijn een heerlijk recept dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker en gezond dessert dat je met verschillende ingrediënten kunt variëren. Je kunt het bijvoorbeeld combineren met ander fruit, zoals aardbeien of frambozen. Of je kunt het serveren met een lekker bolletje ijs.

Het is een eenvoudig recept dat je in een paar stappen kunt maken. Je begint met het maken van het deeg. Vervolgens voeg je de blauwe bessen toe en bak je het gebak in de oven. Als je klaar bent, heb je een heerlijk gebakje dat je kunt serveren met een bolletje ijs of een ander lekker dessert.Bladerdeeggebakjes met Blauwe Bessen zijn een heerlijk en gezond dessert dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Probeer het eens en geniet van deze heerlijke traktatie. Wil je meer lekkere recepten? Probeer dan eens een stoofpotje kip courgette paprika of perzik op de bbq .

blauwe bessen gebak

Tips

  • Gebruik vers fruit voor de beste smaak.
  • Voeg wat kaneel toe aan het ei-mengsel voor een extra smaak.
  • Gebruik een kwast om het ei-mengsel over de bladerdeeg te verdelen.

CookTime

De bladerdeeggebakjes met blauwe bessen zijn klaar in 15-20 minuten.

Auteur

Dit recept is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer.

Conclusie

Bladerdeeggebakjes met blauwe bessen zijn een heerlijk en makkelijk te maken gebakje. Volg ons recept en maak deze lekkere gebakjes in een handomdraai. Gebruik vers fruit voor de beste smaak en voeg wat kaneel toe aan het ei-mengsel voor een extra smaak. De bladerdeeggebakjes met blauwe bessen zijn klaar in 15-20 minuten.