• Hapjes en snacks

Bladerdeeg Kerstboom met Pesto - Een Heerlijke Recept

Ingrediëntcalculator

De feestdagen komen eraan en wat is er leuker dan een heerlijke maaltijd te maken met de hele familie? Met dit recept van Anna Meyer kun je een lekkere Bladerdeeg Kerstboom met Pesto maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van een heerlijke maaltijd.

Bladerdeeg kerstboom met pesto

Ingrediënten

  • 2 rollen bladerdeeg
  • 200 gram pesto
  • 100 gram geraspte kaas
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels olijfolie

Instructies

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol de bladerdeeg uit en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de bladerdeeg met de pesto en strooi de geraspte kaas erover. Vouw de bladerdeeg in de vorm van een kerstboom en druk de randen goed aan. Klop de eieren los met de olijfolie en bestrijk de bovenkant van de kerstboom hiermee. Bak de kerstboom in de oven gedurende 20-25 minuten totdat de bovenkant goudbruin is.

Kerstmis is een tijd van vreugde en gezelligheid. Wat is er dan leuker dan een heerlijke Bladerdeeg Kerstboom met Pesto te maken? Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten. De combinatie van de bladerdeeg, de pesto en de kaas maakt het een feestelijk gerecht. Probeer het eens en geniet van deze heerlijke Kerstboom!

Om deze Bladerdeeg Kerstboom met Pesto te maken heb je de volgende ingrediënten nodig: bladerdeeg, pesto, kaas, olijfolie, zout en peper. Begin met het uitrollen van de bladerdeeg en snijd deze in de vorm van een kerstboom. Bestrijk de bovenkant met de pesto en strooi er wat geraspte kaas over. Bak de kerstboom in de oven totdat deze goudbruin is. Serveer de kerstboom met wat olijfolie, zout en peper.Probeer ook eens andere heerlijke recepten zoals groentesaus maken met maizena of recept quinoa kip broccoli . Geniet van deze heerlijke Bladerdeeg Kerstboom met Pesto!

Tips

  • Voor een extra smaak kun je de kerstboom bestrooien met wat zout en peper.
  • Je kunt de kerstboom ook vullen met andere ingrediënten zoals ham, tomaat, paprika of champignons.
  • Je kunt de kerstboom ook serveren met een salade of een lekkere dip.

Conclusie

Met dit recept van Anna Meyer kun je een heerlijke Bladerdeeg Kerstboom met Pesto maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van een heerlijke maaltijd. Probeer ook eens andere ingrediënten toe te voegen voor een extra smaak. Vergeet ook niet om de kerstboom te serveren met een salade of een lekkere dip.

Bronnen: Anna Meyer, AH