• Hoofdgerechten

Vegan Spaghetti Bolognese - Een heerlijke maaltijd met Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Veganistisch eten is een steeds populairder wordende levensstijl. Maar hoe maak je een lekkere veganistische maaltijd? Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok, heeft een heerlijk recept voor veganistische spaghetti bolognese. Met dit recept kun je in slechts 30 minuten een heerlijke maaltijd op tafel zetten.

Vegan spaghetti bolognese

Ingrediënten

  • 200 gram spaghetti
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 blik kidneybonen
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 eetlepel basilicum
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen, oregano, basilicum, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de gekookte spaghetti toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het geheel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de spaghetti bolognese in 20 minuten gaar. Serveer de spaghetti bolognese met wat extra basilicum en oregano.

Vegan Spaghetti Bolognese is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk kunt maken met Anna Meyer. Deze veganistische versie van de klassieke Italiaanse maaltijd is een gezonde en smakelijke optie voor iedereen. Het is een eenvoudig recept dat je kunt aanpassen aan je eigen smaak. Je kunt ook andere ingrediënten toevoegen zoals groenten, noten en zaden. Probeer het eens en geniet van deze heerlijke maaltijd!

Wil je meer weten over veganistisch eten? Kijk dan eens naar acai wat is dat of kibbeling maken zonder frituurpan . Je kunt ook meer lezen over veganistische recepten en tips voor het koken van veganistische maaltijden.



Kooktips

  • Vervang de kidneybonen door andere bonen zoals witte bonen of linzen.
  • Voeg wat extra groenten toe zoals paprika, courgette of aubergine.
  • Vervang de olijfolie door kokosolie.

Conclusie

Met dit recept van Anna Meyer kun je in slechts 30 minuten een heerlijke veganistische maaltijd op tafel zetten. De spaghetti bolognese is eenvoudig te maken en je kunt er naar eigen smaak mee variëren. Probeer het recept en geniet van deze heerlijke maaltijd!

Bewaren via Pinterest Vegan spaghetti bolognese

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over veganistisch eten, bekijk deze link of deze link.