Vegan Monchou Taart is een heerlijke taart met een vegan twist. Deze taart is gemaakt met plantaardige ingrediënten en is een heerlijke traktatie voor iedereen. Volg de stap-voor-stap instructies van chef Anna Meyer en geniet van deze heerlijke taart.

Ingrediënten
- 200 gram vegan boter
- 200 gram suiker
- 4 eieren
- 200 gram bloem
- 2 theelepels bakpoeder
- 1 theelepel vanille extract
- 200 gram vegan monchou
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels poedersuiker
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
- Klop de vegan boter en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.
- Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel.
- Voeg de bloem, bakpoeder en vanille extract toe en meng tot een glad deeg.
- Vet een springvorm in en giet het deeg erin.
- Bak de taart in de oven gedurende 25 minuten.
- Meng de vegan monchou, citroensap en poedersuiker in een kom.
- Giet het monchou mengsel over de taart en bak nogmaals gedurende 15 minuten.
- Laat de taart afkoelen en serveer.
Tips
- Gebruik een goede kwaliteit vegan boter voor het beste resultaat.
- Voeg wat extra citroensap toe voor een extra frisse smaak.
- Gebruik een goede kwaliteit vegan monchou voor het beste resultaat.
Conclusie
Vegan Monchou Taart is een heerlijke taart met een vegan twist. Volg de stap-voor-stap instructies van chef Anna Meyer en geniet van deze heerlijke taart. Probeer deze taart voor een speciale gelegenheid of als een lekkere traktatie voor je vrienden en familie. Vergeet niet om de tips te volgen voor het beste resultaat.
Vegan Monchou Taart is een heerlijke taart met een vegan twist. Deze taart is gemaakt met plantaardige ingrediënten zoals kokosmelk, vegan monchou en plantaardige margarine. De taart is heerlijk romig en heeft een licht zoete smaak. Probeer deze taart eens met een paprikasoep met zoete aardappel of recept empanadas met kaas voor een heerlijke maaltijd.









Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Zij is gespecialiseerd in het maken van vegan gerechten.