Tortellini met verse spinazie is een heerlijke maaltijd die je in slechts 20 minuten kunt bereiden. Volg de stappen van chef Anna Meyer en geniet van een heerlijke maaltijd. Deze maaltijd is perfect voor een snelle lunch of een gezellige avondmaaltijd.

Ingrediënten
- 200 gram tortellini
- 200 gram verse spinazie
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 theelepel gedroogde basilicum
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut. Voeg de spinazie toe en bak deze 2 minuten. Voeg de gedroogde kruiden toe en bak nog 1 minuut. Voeg de gekookte tortellini toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met geraspte Parmezaanse kaas.
Tortellini met verse spinazie is een heerlijke maaltijd die je in slechts 20 minuten klaar hebt. Het is een heerlijke combinatie van smaken en het is ook nog eens een gezonde maaltijd. Je kunt de tortellini klaarmaken met een saus van tomaten, knoflook en basilicum. Voeg wat verse spinazie toe en je hebt een heerlijke maaltijd. Probeer ook eens gevulde champignons op de bbq of stoofperen in de oven als je iets anders wilt proberen.

Kooktijd
De totale kooktijd is ongeveer 20 minuten.

Kooktips
- Gebruik verse spinazie voor het beste resultaat.
- Voeg wat extra olijfolie toe als je de tortellini wat sappiger wilt maken.
- Vervang de Parmezaanse kaas door een andere kaas naar keuze.
Met deze stappen van chef Anna Meyer kun je een heerlijke maaltijd maken met tortellini en verse spinazie. Geniet van deze heerlijke maaltijd in slechts 20 minuten!


Bronnen: The Spruce Eats , All Recipes