Stroopwafel Taco's zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze taco's zijn gevuld met een zoete stroopwafelvulling en worden geserveerd met een knapperige korst. Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok, deelt haar recept voor deze heerlijke snack.

Ingrediënten
- 4 stroopwafels
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels bruine suiker
- 1 theelepel kaneel
- 1/4 theelepel nootmuskaat
- 1/4 theelepel zout
- 1/4 kopje gehakte walnoten
- 1/4 kopje gehakte amandelen
- 1/4 kopje gehakte pecannoten
- 1/4 kopje gesmolten boter
- 1/4 kopje suiker
- 1/4 kopje bloem
- 1/4 kopje kokosrasp
- 1/4 kopje gesmolten chocolade
Instructies
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Stroopwafel Taco's - Een recept van Anna Meyer is een heerlijk en origineel recept. Het is een lekkere combinatie van stroopwafels, kruidenkaas en gevulde dadels. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Je kunt het als lunch of als avondmaaltijd serveren. Probeer het eens met gevulde dadels met kruidenkaas of met pasta met bloemkool en gehakt .

Stroopwafelvulling
Smelt de boter in een kleine kom. Voeg de bruine suiker, kaneel, nootmuskaat en zout toe en meng goed. Voeg de gehakte noten toe en meng goed. Verdeel de vulling over de stroopwafels en leg ze op de bakplaat.

Korst
Meng in een kom de gesmolten boter, suiker, bloem, kokosrasp en gesmolten chocolade. Verdeel het mengsel over de stroopwafels en bak ze in de oven gedurende 10-12 minuten.

Serveren
Laat de Stroopwafel Taco's afkoelen voordat je ze serveert. Geniet van deze heerlijke snack!

Tips
- Je kunt de Stroopwafel Taco's ook in de magnetron bereiden. Verwarm ze gedurende 1 minuut op hoge stand.
- Je kunt de Stroopwafel Taco's ook met andere noten maken. Probeer bijvoorbeeld hazelnoten, amandelen of pecannoten.
- Je kunt de Stroopwafel Taco's ook met andere zoete ingrediënten maken. Probeer bijvoorbeeld gesmolten chocolade, karamel of marshmallows.
Conclusie
Stroopwafel Taco's zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Volg de stap-voor-stap instructies van Anna Meyer en geniet van deze lekkere snack. Probeer ook andere noten en zoete ingrediënten om je eigen variant te maken.





Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over koken en recepten, bezoek haar website.