• Bakrecepten

Speculaaskoeken met Amandelspijs - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Speculaaskoeken met amandelspijs is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een lekker recept dat je zeker eens moet proberen. In dit artikel geven we je het recept van Anna Meyer voor speculaaskoeken met amandelspijs.

Speculaaskoeken met amandelspijs

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 100 gram suiker
  • 100 gram boter
  • 1 ei
  • 1 theelepel speculaaskruiden
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 200 gram amandelspijs

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, boter, ei, speculaaskruiden en bakpoeder in een kom. Kneed het deeg goed door. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd het deeg in vierkanten van ongeveer 10 cm. Leg de vierkanten op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg op elk vierkant een lepel amandelspijs. Vouw de vierkanten dubbel en druk de randen goed aan. Bak de speculaaskoeken in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de speculaaskoeken afkoelen op een rooster.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor speculaaskoeken met amandelspijs. Deze koeken zijn heerlijk om te eten als tussendoortje of als dessert. Ze zijn gemakkelijk te maken en hebben een heerlijke smaak. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke koeken!

Als je na het eten van de speculaaskoeken met amandelspijs nog meer lekkere recepten wilt proberen, kun je ook eens een oreo milkshake zonder ijs of pompoen muffins zonder suiker maken. Geniet van deze heerlijke recepten!Kooktijd

De speculaaskoeken met amandelspijs moeten ongeveer 15-20 minuten in de oven worden gebakken.

Conclusie

Speculaaskoeken met amandelspijs is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Probeer het recept van Anna Meyer voor speculaaskoeken met amandelspijs en geniet van de heerlijke smaak. Vergeet niet om de tips te volgen voor het maken van het deeg, zodat het deeg mooi luchtig wordt.

speculaas koeken amandelspijs

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.