• Bakrecepten

S’mores Taart met Chocolade en Marshmallows - Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De S’mores taart met chocolade en marshmallows is een heerlijke taart die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze taart is een combinatie van de klassieke S’mores smaak met een heerlijke chocolade-marshmallow topping. Deze taart is een echte traktatie en is perfect voor een verjaardag, een feestje of gewoon als een lekker tussendoortje. Volg de stap-voor-stap instructies van Anna Meyer en geniet van deze overheerlijke taart!

S’mores taart met chocolade en marshmallows

Ingrediënten

  • 200 gram digestive koekjes
  • 100 gram boter
  • 200 gram pure chocolade
  • 200 gram marshmallows
  • 200 ml slagroom
  • 2 eetlepels suiker

Instructies

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breek de koekjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem in de oven voor 10 minuten. Laat de bodem afkoelen.

Anna Meyer heeft een heerlijke S'mores Taart met Chocolade en Marshmallows gemaakt. Deze taart is een perfecte combinatie van chocolade, marshmallows en graham crackers. Het is een heerlijke traktatie die je met je vrienden en familie kunt delen. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke taart!

Wil je meer lekkere recepten van Anna Meyer? Probeer dan ook eens haar recept ratatouille met kip of voorgerecht met groene asperges .Smelt de chocolade au bain-marie. Voeg de marshmallows toe en roer totdat de marshmallows gesmolten zijn. Verdeel het chocolade-marshmallow mengsel over de bodem en zet de taart in de koelkast om op te stijven.

Klop de slagroom met de suiker totdat het stijf is. Verdeel de slagroom over de taart en garneer met extra marshmallows. Laat de taart minstens 2 uur in de koelkast staan voordat je deze serveert.

Tips

  • Je kunt de taart ook maken met andere soorten koekjes, zoals Oreo's of speculaas.
  • Je kunt de taart ook maken met andere soorten chocolade, zoals melkchocolade of witte chocolade.
  • Je kunt de taart ook versieren met andere toppings, zoals gesmolten chocolade, gesmolten karamel of geroosterde noten.

Conclusie

De S’mores taart met chocolade en marshmallows is een heerlijke taart die je gemakkelijk thuis kunt maken. Volg de stap-voor-stap instructies van Anna Meyer en geniet van deze overheerlijke taart! Probeer ook eens andere varianten van deze taart, zoals met Oreo's of speculaas, of met andere soorten chocolade, zoals melkchocolade of witte chocolade. Versier de taart met andere toppings, zoals gesmolten chocolade, gesmolten karamel of geroosterde noten.

Voor meer informatie over het maken van deze taart, bekijk deze uitgebreide stap-voor-stap instructies van Anna Meyer. Of bekijk deze video tutorial voor een visuele demonstratie.

Schema.org